Çocukça

BU DANSTA HAYAT VAR

Sevgili çocuklar, hepinizin birbirinden güzel yetenekleri ve ilgi alanları var. Sizlerin bu yeteneklerini gördükçe gururlanıyoruz. Bu yeteneklerini sergileyen ve Karesi yüzme havuzlarında dans dersi alan çocuklarımız duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

Onların küçük yüreklerinde  öylesine büyük bir yetenek var ki. Yaptıkları ve sergiledikleri danslarla herkesi hayran bırakıyorlar. Karesi Belediyesi tarafından kurulan yüzme havuzlarına giden çocuklar pek çok kültürel ve sportif aktivitenin içerisinde yer alıyorlar. Özellikle dans etmeyi çok sevdiklerini söyleyen minikler, duygu ve düşüncelerini ‘Çocukça’ sayfamızda paylaştılar.

Efe: Ben yaz tatilimi değerlendirmek için çeşitli aktivitelerle ilgileniyorum. Spor yaparak hem sağlıklı kalıyorum. Hem de eğlenceli zaman geçiriyorum. O yüzden bu yaz tatilimde  arkadaşlarımla beraber yüzme havuzlarına geldim. Burada çok güzel zaman geçiriyorum. Hatta dans kursu da açılmış. Ben dans kursuna geldim burada çok mutlu oldum. Arkadaşlarımla beraber çok  güzel zaman geçirdik

Melis: Ben Karesi Belediyesin tarafından açılan yüzme kurslarında çok eğlendim. Hem arkadaşlarımla beraber vakit geçirdim. Dans etmeyi çok seviyordum. Burada da dans edebildim. Çok eğlenceli ve güzel vakit geçirdim. Harika zamanlarımız oldu. Öğretmenimizden pek çok dans figürü öğrendik ve mutlu olduk. O yüzden ben çok mutluyum. Tüm arkadaşlarımı da yüzme havuzlarına gelmeye davet ediyorum.

Aslı: Ben dans etmeyi çok seviyorum. Karesi Belediyesinin kurduğu yüzme havuzlarına geldim ve burada dans kurslarının açıldığını öğrendim. Hemen ben de gittik. Öğretmenimiz bize çok güzel dans figürleri öğretti. Zamanımız çok güzel geçti. Hem eglendik  hem öğrendik. Dans etmek çok güzel. Hem enerjimizi boşaltıyoruz. Hem de dans ederek sağlıklı kalıyoruz. Ben tüm arkadaşlarıma dans etmelerini öneririm.

Gülnihal: Yaz tatilimiz çok güzel geçiyor. Karesi Belediyesi tarafından kurulan yüzme havuzlarına geldim. Burada çok iyi zaman geçirdik. Arkadaşlarımla birlikte vakit geçirdik. Spor yaptık. Yüzdük. Ebru yaptık. Ayrıca dans ettik. Öğretmenimiz bize dans figürleri gösterdi. Biz de müzik eşliğinde dans ettik. Dans etmek çok güzel. Herkese dans etmelerini öneririm.

Burak: Ben dans etmeyi çok seviyorum. Bu yaz tatilini değerlendirmek için neler yapabilirim diye düşündüm ve Karesi Yüzme havuzlarına geldim. Burada sportif aktiviteler yaptık. Dans ettik, ebru yaptık. Zamanımız çok güzel geçti. Dans etmeyi çok seviyordum. Dersler verildiğini öğrendiğimda çok mutlu oldum. Burada çok güzel vakit geçirdik.

Semih: Ben dans etmeyi çok seviyorum. Dans ederken tüm yorgunluğumu unutuyorum. Dans etmek çok.eğlenceli. Karesi Belediyesi tarafından kurulan yüzme havuzlarına geldim. Burada arkadaşlarımla birlikte çok güzel aktiviteler yaptık. Yüzdükten sonra dans eğitimi de aldık. Zamanımız çok güzel geçiyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu