GündemDünyadan HaberlerEğitimİlçe Haberleri

DEĞERLERİMİZ GELECEĞİMİZDİR

Vali Ersin Yazıcı, BENGİ (Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme) Projesi kapsamında Bigadiç Atatürk Ortaokulunu ziyaret etti

.
Ziyarette ilk olarak Vali Ersin Yazıcı, Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ve İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız öğrencilerle birlikte kitap okuma saatine katıldılar.Daha sonra öğrencilerle sohbet eden Vali Yazıcı, çocukluk yıllarından öğrencilik yıllarına; günlük hayatından Valilik görevine kadar birçok konuda görüş ve düşüncelerini anlattı.

HİÇ BİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMAZ

Dostluk üzerine öğrencilerin görüşlerini alan Vali Yazıcı, “Kitap, en iyi dost ve en sağlıklı arkadaştır. Kitaplar bizi hiç bir zaman yalnız bırakmaz ihtiyaç duyduğumuz her an yanımızda olurlar.” şeklinde konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK AŞILANIYOR

Balıkesir’de eğitim-öğretimin yanı sıra, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere de büyük önem verdiklerini ifade eden Vali Yazıcı, “Öğrencileri bir araya toplayıp birlik ve beraberlik aşılamaya, sosyal aktiviteler yapmaya çalışmaktayız. Amacımız sosyal, sağlam karakterli ve kendine güveni olan bir gençlik yetiştirmektir. Bu sayede öğrenciler küçük yaştan itibaren sosyal hayatın bir parçası olduklarını anlayacaklardır.” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu