Gündemİlçe HaberleriSiyaset

DEĞİŞİM RÜZGARI

Başkan Yavaş “ Sındırgı’da Değişim Rüzgârının Temeli AK Partidir “

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde değişim rüzgârları esmeye devam ediyor. Eş zamanlı olarak yürütülen devlet yatırımları, büyükşehir ve belediye yatırımları ile şantiye alanına dönen ilçe yeni görünümüne de kavuşmaya başladı.

4 yılda yaklaşık 500 milyonluk yatırımın yapıldığı ilçe adeta altın çağını yaşıyor. Yıllanmış sorunlar çözüme kavuşturulurken, vatandaşların hayatını kolaylaştıracak birçok projede beraberinde yürütülüyor.

Çalışmaları yakından takip eden Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş gündüz merkezde gece ise kırsal da vatandaşlarla buluşarak 24 Haziran seçimlerinin önemi anlatmayı da sürdürüyor. Bayram mesaisini de kırsal da ve merkezde vatandaşlarla birlikte geçiren başkan Yavaş 2002 yılında Türkiye’de AK Parti ile değişimin başladığını ve Sındırgı’daki değişim rüzgârlarının da AK Parti hükümeti sayesinde estiğini belirterek “ AK Parti gücünü milletten alan siyasetten öte vatandaşa hizmeti ilke edinmiş bir parti. 2002 yılında AK Parti ile başlayan değişim süreci ilçemizde de her alanda etkisini gösteriyor.

Vatandaşlarımız sağlıktan eğitime, ulaşımdan sosyal hizmetlere kadar birçok alanda yenilikle AK Parti sayesinde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde tanıştı. Milleti sömüren değil, millete hizmeti ilke edinen bir hizmet anlayışı belediyelere kadar taşındı. 2004 yılından bu yana ilçemize hükümetimiz, milletvekillerimiz ve teşkilatımız aracılığı ile birçok devlet yatırımını kazandırdık. Kiralık binada hizmet veren sağlık ocaklarından tam teşekküllü yeni bir devlet hastanesinin temellerinin atıldığı bir Sındırgı’ya ulaştık. Okullarımız, yurtlarımız ona keza. Kırsal mahallelerimiz hizmetle buluştu. Yollarımız yapılıyor.”

SOSYAL DEVLET ANLAYIŞI

Başkan Yavaş, “ Dünün Türkiye’sinde asfalta yama yapmaya imkan bulamazken kanlı virajları ile hafızalara kazınan Kertil Virajları artık tarih oluyor. Sındırgı – Bigadiç arası ile AK Parti hükümetinin Balıkesir’deki ilk yol icraatını de ilçemize kazandırmıştık. Bir değil yüzlerce iş makinesi ve binlerce çalışan bugünün şartlarında ilçemizdeki sorunları çözmek için vatandaşlarımıza daha yaşanılabilir Sındırgı bırakabilmek için çalışıyor. Devlet elinin, belediye elinin uzanmadığı hiçbir vatandaşımız kalmadı. Çok şükür ki artık vatandaşını önemseyen bir Sosyal Devlet anlayışı hâkim. Bizler ilçemize, ülkemize hizmet için bu kutlu davada gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Vatandaşlarımız da sağ olsun bizlere güveniyor, daha güçlü bir Türkiye için daha güzel bir Sındırgı için her seçimde çoğalarak destek veriyor. 24 Haziran da ülkemiz için çok önemli bir seçim. Yapılan yatırımların devam etmesi, kaybolmaması adına önemli bir seçim. Türkiye’de yönetim sistemi artık değişiyor. Bu sistemle bürokrasi azalacak hizmetler daha çabuk vatandaşlarımıza ulaşacak.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde temelleri atılan güçlü Türkiye ustalık dönemi ile şaha kalkacak. AK Parti olarak her zaman milletimizin yanında olduk, gücümüzü milletimizden aldık. Yine en doğru kararı 24 Haziran da milletimiz sandıkları patlatarak verecek. AK Parti İlçe Başkanım Mustafa Atla, ilçe teşkilatımız, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla her zaman vatandaşlarımızla birlikte olduk, olmaya da devam ediyoruz. Bu kutlu davanın bilincini, AK Parti’nin ne anlama geldiğini nakış nakış anlatmaya devam edeceğiz. Güçlü Hükümet, Güçlü Meclis, İrade, Erdem ve Cesaretle Daha Güçlü Bir Türkiye İçin durmak yok koşmaya devam. Bizler sadece seçim zamanı değil her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. “ dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu