GündemSpor

DEJAVU…

Balıkesirspor Baltok, geçen hafta Altınorduspor’a ilk 15 dakikada kalesinde iki gol birden görmüştü. Bu hafta ise evinde konuk ettiği Ankaragücü karşısında yine ilk 15 dakikada kalesinde iki gol birden görürken, adeta dejavu yaşadı.

 

Balıkesirspor Baltok, dün evinde konuk ettiği MKE Ankaragücü’ne 3-1 mağlup oldu. Geçtiğimiz haftayı da kaybeden Kırmızı-Beyazlılar taraftarı ve seyircisi önünde etkisiz kaldı.
Kalesinde gördüğü 3 golü de duran toplardan yiyen Bal-Kesler adeta kabus yaşadı.
Balıkesirspor Baltok, maça çok kötü başladı. Rakip MKE Ankaragücü daha maçın başında 1-0 öne geçti. 4. dakikada Ankaragücüspor sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Umut kafa ile topu filelere gönderdi.
Bal-Kes 15.dakikada ağlarında 2.nci golü gördü. Yine korner atışı kullanan Ankaragücü bu kez sol kanattan kullandığı vuruşta Anton Putsila golü ağlara gönderdi.
Bu golün hemen ardından Balıkesirspor atağında Burak Çalık penaltı çizgisi üzerinden sert vurdu ancak kaleci son anda uzandı ve top direğe da çarparak kornere çıktı.
26. dakikda Burak Çalık ceza sahası içinde yerde kaldı. Hakem tereddütsüz penaltı vuruşunu gösterdi. Nizamettin’in kullandığı penaltı atışı ile Balıkesirspor Baltok farkı 1’e indirdi.
İlk yarıda başka gol olmazken, Ankaragücü ikinci yarıya yine hızlı başladı. 50. dakikada sağ kanattan kullanılan serbest vuruşu iyi değerlendiren Ali Kulabas topu filelerle buluşturdu ve farkı tekrar 2’ye çıkardı. İlerleyen dakikalarda Kırmızı-Beyazlılar birçok pozisyondan yararlanamazken, sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Bal-Kesler 29 puanda kalırken, 10. sıraya geriledi. Soner Kanber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu