Gündemİlçe HaberleriSiyaset

DEMİRASLAN’DAN KARARLILIK MESAJI

AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, 20 ilçe, 20 belediye, güçlü Büyükşehir ve gelişen Balıkesir hedefiyle, 2019 yılında Balıkesir’i şaha kaldıracaklarını söyledi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Mart 2019 büyük bir sınav var, başarıyla vereceğinize inanıyorum” sözünü hatırlatan AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, “Cumhurbaşkanımıza söz veriyoruz. 24 Haziran’da ayağa kaldırdığımız Balıkesir’i, Mart 2019’da şaha kaldıracağız” dedi. Başkan Demiraslan, milletvekilleri, ilçe teşkilatları, belediye başkanları, mahalle ve sandık başkanlarıyla istişare halinde, Balıkesirlilerin beklentilerini masaya yatırdıklarını söyledi.

“HİÇ ARA VERMEDEN ÇALIŞMALARA BAŞLADIK”

20 ilçe, 20 belediye, güçlü Büyükşehir ve gelişen Balıkesir hedefiyle yola çıktıklarını belirten Başkan Demiraslan, “24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en güzel hediyeyi vereceğimizi söylemiştik. Bunu başardığımıza inanıyorum. Şimdi o bizden yerel seçimlerde büyük bir başarı bekliyor. Beklentilerini boşa çıkarmamak istiyoruz. Seçimlerin ardından hiç ara vermeden çalışmalarımıza başladık.” diye konuştu. Balıkesir Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanının da katılımıyla 10 ilçeye teşekkür ziyareti düzenlediklerini dile getiren Demiraslan, siyasetçilerin yüzünü seçimden seçime görmeye alışan vatandaşların bu duruma çok şaşırdığını ifade etti.

“BALIKESİR İÇİN DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

Balıkesir için daha yapacak çok işleri olduğuna dikkat çeken Başkan Demiraslan, “Suyun geleceğimiz olduğunu unutmadık, Balıkesir’in suyuna sahip çıkmak için 16 yılda 2 milyar 605 bin TL, eğitimin kalitesini yükseltmek için 684 milyon TL, hemşehrilerimizin sağlığını önemsediğimiz için 954 milyon TL, daha yeşil bir Balıkesir için 109 milyon fidanı toprakla buluştururken 3 milyar 900 milyon TL yatırım gerçekleştirdik. Tarım ve Hayvancılığımız da plakamız gibi 10 numara olması için 2 milyar 600 milyon TL, sevdiklerimize daha kolay ulaşabilelim diye karayolu ağımızı 1227 kilometreye ulaştırıp 7 milyar 300 milyon TL’lik yatırıma imza attık. Yeter mi tabii ki de bu şehrin değerli insanlarına yetmeyeceğini biliyoruz. Hayallerimiz büyük. Bu şehir için daha yapacak çok işimiz var” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu