Gündem

DENETİMDE YAKALANDILAR

Balıkesir genelinde bulunan 266 okul çevresi denetlendi. Balıkesir genelinde yapılan denetlemelerde ise kafe, park, metruk bina ve benzeri yerlerde arama yapıldı, denetim gerçekleşti. Aranan 3 şahsın yakalandığı bildirildi.

Okul çevreleri, parklar, metruk binalar ve internet kafelerde denetimler sürüyor. Balıkesir’de İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimlerini yaptı Özellikle gençlerin olumsuz durum ve koşul yaratan sebeplerden uzak tutulması amacıyla yapılan çalışmalardan biri daha geçtiğimiz gün yapıldı. Balıkesir Valiliğinden edinilen bilgilere göre, denetimlerin amacının mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, çocukların ve gençlerin olumsuz olarak etkilenebileceği her türlü zararlı unsurdan uzak tutulması olduğu belirtildi.

260 PERSONEL SAHADA

“Çocukların ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması 11” adı altında uygulama yapıldı. Çocukların güvenli bir eğitim-öğretim hayatı sürdürmelerinin sağlanması için Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde Asayiş, Çocuk, Narkotik, Trafik ve diğer birimlere bağlı 263 personel ile çalışma yapıldı. “Çocukların ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması 11” adı altında Balıkesir genelinde bulunan 266 okul çevresi denetlendi. Denetlemeler içinde parklar, bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, içkili yerler, iddia, tekel ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet ve oyun salonları yer aldı.

SONUÇLAR AÇIKLANDI

Balıkesir genelinde Geçtiğimiz gün yapılan uygulamada; 1991 şahsın GBT kaydı soruldu, 362 araç ile okul servisi kontrol edildi, 12 aracın sürücüsüne işlem yapıldı, 124 umuma açık yer, 68 internet kafe, 108 park ve bahçe, 34 oyun salonu denetlendi ve 3 aranan şahıs yakalandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu