GündemTürkiye Gündemi
Trend

BGYC HEYECAN YARATTI

10 Ocak’ta Dünyanın En’leri geceye damga vurdu

BGYC HEYECAN YARATTI: BALIKESİR Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti 10 Ocak Gazeteciler Gününde akşam yemeğinde meslektaşları ile buluştu.

 

BGYC HEYECAN YARATTI

Sondakika Balikesir

BGYC tarafından düzenlenen 10 Ocak programında gazeteci ve yazarlar  heyecanlı anlara tanıklık etti. Programda kanun dinletisi, yarışma ve söylenen şarkılarla birlikte doyasıya bir gece yaşandı.

2

Yaklaşık 60 gazetecinin katıldığı programda cemiyet Başkanı ve timbir Genel Başkan Yardımcısı Semra Aman Akyürek cemiyetin çalışmalarını anlattı.

1

BGYC için hazırlanan ilk video ile çalışmalar dile getirilip sunum yapılırken gazetecilik mesleğin hissettirdiklerine ilişkinse gazeteciler çeşitli yorumlar yaptı. İletişim Fakültesi mezunlarının ilk işe başlama heyecanları ve haber yazımının da dile getirildiği yemekli eğlence programında  soru cevap şeklinde günümüz gazeteciliği dile getirildi.

3

Balıkesir Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti yönetim kurulunca hazırlanan ve Başkan Semra Aman Akyürek tarafından desteklenen programda  çekiliş heyecanı da yaşandı. “Dünyanın en güzel ve iyi yürekli  insanları” temalı çekiliş geceye renk kattı. Cam küreye konan  isimler tek tek Yoldaş Kocaer’in yazımıyla küreye girdi. Çekilişi Merhaba Gazetesinin başarılı personellerinin aileleri yaptı. Çekiliş sonucunda altın ayna Dünyanın en güzel insanlarını geceye yansıttı. Çekilişle varak işlemeli ayna kazananları gösterdi. Geceye katılan herkes aynadan kendisine bakarak en güzel insanları gördü.

5

4

Gecede  Balıkesir’in meşhur tescilli kuzu etinden yapılan özel yemekler sunuldu. Balıkesir’in Ünlü Şefi Levent Kaynak tarafından hazırlanan yemekler geceye katılanlara sunuldu. Yemek faslını kanun eşliğinde sohbet ve müzikle geçiren gazeteciler unutulmaz bir gece yaşadı.2025 10 Ocak’ta yeniden buluşmak üzere geceden ayrıldı. Haber merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu