Gündem

DİDAR KAFAOĞLU ENGELLERİ AŞMAK İÇİN ÇALIŞIYOR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun eşi Didar Kafaoğlu engelsiz bir yaşam için çalışmalarına devam ediyor.

Didar Kafaoğlu, geçtiğimiz gün Balıkesir merkezde bulunan tüm engelli dernek ve eğitim kurumlarıyla buluşarak bir tanışma toplantısı düzenledi. Didar Kafaoğlu,  Balıkesir merkez engelli dernek ve eğitim kurumlarının başkan ve müdürlerinin bir arada olmasını sağlamayı ve ortak bir projede buluşmayı amaç edindi.

Toplantıda bundan böyle hep birlikte olacaklarının altını çizen Didar Kafaoğlu; “Bu kahvaltı istişare toplantımız bizim açımızdan çok önemli. Sohbet ortamında fikirlerimizi, görüşlerimizi konuşalım. Ortak bir projede anlaşalım istiyoruz”  dedi.

Ardından tüm katılımcılar kendilerini tanıtıp,  düzenlenen toplantı ve amaçlanan değerli fikirler için heyecanlı ve mutlu olduklarını ifade ettiler.  Ortak dertlerin ortak çözümleriyle alakalı istişarelerde bulunan katılımcılar Didar Kafaoğlu bu verimli toplantı dolayısıyla teşekkür etti.

Toplantı dilek, temenni ve önerile bitirilirken engelli bireylerin her zaman ve her yerde daha fazla  yardımcısı ve destekçisi olma yolunda adımlar atılacağı belirtildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu