Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

DiRiLiŞ ZAMANI…

Kafaoğlu Belediye Başkanlığını yeni bir profile taşıdı ve Ak Partililere seslendi

AK Parti Sındırgı İlçe Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda konuşmalar arasında Zekai Kafaoğlu’nun Belediye Başkanlarının teşkilatlar ile vatandaşların sesine daha fazla kulak veren bir profili öne çıkarması ve özeleştiri yapmalarına dair göndermesi dikkat çekti.

 

İLKİ SINDIRGI’DA YAPILDI

Balıkesir geneli genişletilmiş danışma meclisi toplantılarının ilk durağı Sındırgı ilçesi oldu. Sındırgı Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen toplantıya geniş çapta bir katılım oldu. 2019 seçimleri öncesinde çalışmaların hız kazandığı AK Parti teşkilatında parti içi istişare toplantıları da hız kazandı. Genişletilmiş Danışma Meclis toplantısına Partililer ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, İlçe Başkanı Mustafa Atla katıldı.

“SEN OLMAZSAN OLMAZ”

SÖZÜ BİR TUZAK

 

Danışma meclisinde konuşan Başkan Kafaoğlu: “Teşkilatlar olmadan belediye başkanları olamaz, meclis üyeleri olamaz, milletvekilleri olamaz. Çileyi çeken teşkilatlardır, özellikle belediye başkanlarımız teşkilatların değerini bilmesi lazım, teşkilatların gönlünü alması lazım. Bunu asla aklımızdan çıkarmamamız lazım. Zaman zaman belediye başkanlarını çok büyük tehlikeler bekler, etrafındaki insanlar onu hep “Sayın Başkan sen olmasaydın bu olmazdı, sen olmasaydın bunu yapamazdık” diye devamlı etrafta şişiren insanlar çok olur.

KUCAKLAŞMA ZAMANI

Belediye başkanları bu etrafındaki halkayı aşan insan olacak, bunlara kulak vermeyecek, dışarıda vatandaş ne diyor, teşkilat mensupları sahada nelerle karşılıyor bunları mutlaka dikkate almalı. Bunları dikkate almazsak seçimlerde sıkıntı yaşarız. Siyasi savaş var, ekonomik savaş var, silahlı savaş var, biz hala sen – ben kavgasıyla bu davaya zarar veremeyiz. İçimizdeki kırgınlıkları bir kenara bırakarak kucaklaşma zamanı. Balıkesir’in artık kuruluşu var, kurtuluşu var şimdi hep beraber 2019’da diriliş zamanı diriliş” ifadelerini kullandı.

ATLA “İLKLERİN ŞEHRİ SINDIRGI”

Açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Sındırgı İlçe Başkanı Mustafa Atla “ Bu toplantıların Sındırgı’dan başlaması Büyükşehir Belediye başkanımızı, İl başkanımızı Sındırgı’mız da ağırlamak bizim için büyük bir onur. Hep ilklerin yaşatıldığı Sındırgı’da bugün de ilk genişletilmiş danışma meclisi toplantısını gerçekleştiriyoruz. Tabi ki bu davanın bir neferleri olarak, gönül vermiş insanlar olarak etrafımıza, Dünya’ya şöyle bir bakıp daha fazla çalışmamız, birlik, beraberlik içerisinde olmamız gerektiğini unutmayalım.” Dedi.

 

Dirilişzamanı1

 

YAVAŞ “TÜRKİYE’NİN PARTİSİ”

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ise konuşmasında “ Türkiye’nin her bir mozaiğinin bir şehri bir temsilcisi var. O da AK Parti. AK Parti Anadolu insanının kendini bulduğu bir parti. Kimseyi ayrıştırmadan, kimseye sen şu mezheptensin, şu ırktansın demeden her bir alanda temsil edilen bir parti. İnsanlarımızın buluşma noktası olan bir parti AK Parti. İnsanlarımız çünkü kendilerinden bir parça buluyorlar. Türkiye’nin partisi, hatta mazlumlara bile kol kanat geren bir parti oldu AK Parti 16 yılda. Bizlerde belediye başkanı olduğumuzdan bu yana tüm Sındırgı’yı kucaklayıcı hizmetler yapabilmeyi, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmayı ilke edindik. Vatandaşlarımızı mutlu etmeyi ilçe teşkilatı ile, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla başarmaya çalıştık. Şimdi burada delegelerimiz, muhtarlarımız var. Geçmişine bakın insanların hep farklı alanlarda siyaset yapmıştır. Ama buluşma noktası AK Parti olmuştur. “ sözlerine yer verdi.

DEMİRASLAN “İLK GÜNKÜ AŞKLA BİRLİKTE MÜCADELE”

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan ise Sındırgı’da gerçekleştirilen toplantıya katılım ve organizasyondan memnun olduğunu belirterek “ İlk danışma meclisi toplantımız Sındırgı’da yapılıyor, ilk toplantımızı Sındırgı’da tercih ettik. Çok da güzel bir tercih olmuş başkanıma ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. AK Parti’ye gönül vermiş, bu zamana kadar her kademe hizmet etmiş gönüldaşlarımızla buluşmak güzel. Aramızda kırgınlıklar olabilir ama. Bizlerde küskünlük olmaz. Bir dava için mücadele ediyoruz. Bu kutlu davada ise bir olmalıyız. Kapı kapı dolaşıp, vatandaşlarımızın gönlünü almalı 2019  seçimlerine çok iyi hazırlanmalıyız. Zaten belediyelerimiz hizmeti yapıyor. Teşkilatlarımız da vatandaşlarımıza ulaşacak. Sıkılmadık el bırakmayacağız. İlçelerimizde kongrelerimiz tamamlandı. 3 Şubat’ta da Başbakanımız Binali Yıldırım’ın katılımı ile de il kongremizi gerçekleştireceğiz. Tüm halkımızı bekliyoruz. Millete hizmet yolunda dur durak bilmeyeceğiz. İlk günkü aşkla, hep birlikte mücadeleye devam edeceğiz. “ dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu