GündemSpor

DÜNYA ŞAMPİYONLARINDAN AFRİN KAHRAMANLARINA SELAM

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinden Fransa’da düzenlenen Dünya Salon Atletizm Şampiyonası’nda yarışıp dünya şampiyonu olan özel sporcular madalyalarını Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na hediye ettiler. Dünya şampiyonları ziyarette asker selamı durarak Afrin’deki kahraman Mehmetçiklere de selam gönderdiler.

Fransa’nın Val De Reuil kentinde 2-4 Mart tarihlerinde düzenlenen Dünya Atletizm Şampiyonasında Burhaniyeli özel sporcular antrenörleri Deniz Erenoğlu ile birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. 1500 metrede dünya şampiyonu olan ve 800 metrede dünya ikinciliği unvanını elde eden 14 yaşındaki Muhsine Gezer ile 400 metrede dünya şampiyonu olan 18 yaşındaki Sevim Demircan aldıkları madalyaları Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na hediye ettiler.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, genç sporcuları kutlayarak altın ile ödüllendirirdi. Kafaoğlu, Fransa’da İstiklal Marşımızı dinletmiş ve Türk Bayrağı’nı göndere çektirmiş olmalarından dolayı da dünya şampiyonlarını ayrıca tebrik etti.

Afrin’deki Mehmetçiğe asker selamı

Bu başarıyı Afrin’de kahramanca mücadele veren Türk Ordusu’na armağan ettiklerini belirten sporcular Muhsine Gezer ve Sevim Demircan asker selamı vererek çektirdikleri fotoğraf ile ziyareti ölümsüzleştirdiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu