GündemSiyaset

DURMAK YOK KOŞMAYA DEVAM

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimleri öncesinde önceki akşam 1. Sakarya ve Toygar Mahalleleri’ne çıkarma yapan Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin AK Partili Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Altıeylül ve Karesi Belediye Meclis Üyeleri ve ilçe başkanlarının da katıldığı kahvehane gezilerinde gerek Cumhur İttifakına gerekse AK Partiye tam destek mesajları verildi.

MALTEPE’DE MUHTEŞEM MİTİNG

AK Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Adil Çelik’in de katıldığı Maltepe Mahallesi’ndeki miting adeta gövde gösterisine dönüştü. Miting alanını dolduran yaklaşık 3.000 AK Partililerin yanı sıra evlerinin balkonuna çıkarak AK Parti’ye ve Cumhur ittifakına destek veren vatandaşlar gecenin geç saatlerine kadar süren mitingde adeta coşkuyu doruğa çıkardılar. Aynı gün düzenlenen törenle toprağa verilen şehidimiz nedeniyle müzik yayını yapılmayan mitingde, AK Parti Karesi ve Altıeylül ilçe başkanları, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balya Belediye Başkanı Osman Avcı, AK Parti eski Milletvekili İsmail Özgün, AK Parti Balıkesir 1. Sıra Milletvekili Adayı Adil Çelik ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu coşkulu kalabalığa hitap eden isimler oldular.

KARESİ ZEKAİ KAFAOĞLU’NUN KALESİ

Coşkunun hiç azalmadığı mitingde yaptığı konuşmayla net mesajlar veren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin AK Partili Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu; “Burası Maltepe, buradan çıkış yok. Ne zaman çıkılacak; 24 Haziran’da sandıkları patlattığımızda çıkış var. Sandıkları patlatmaya hazır mıyız? Maltepe Mahallemiz duruşuyla da bunu gösteriyor. Pazar günün sandığa gidiyoruz. Sandığa giderken, bayrak sevgisini asla unutmayacağız. Şehitlerimizi unutmayacağız. Bizim arkamızda PKK var, bizim arkamızda PYD var diyenlere destek olanları cezalandıracaktır milletimiz. Böylesine açıklamalar yapan siyasi partinin liderine ve destekçilerine mi destek vereceksiniz yoksa terörün ciğerini söküp parçalayan Recep Tayyip Erdoğan’a mı?” dedi.

SEÇİM MARATONU

24 Haziran seçimlerine de değinen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu sözlerini söyle sürdürdü; “Seçim bir maraton koşusudur. Maratonda son düzlüğe girdik. Son düzlükte depara kalkmak gerekir. Biz de son düzlükte depara kalktık. Seçimlere sayılı saatler kaldı. Artık uyku bize haram. Gecemizi gündüzümüze katacağız. Sadece bizler değil. Sizler de aşkla, sevdayla çalışarak 24 Haziran’dan zaferle çıkacağız. Çünkü bu seçim asrın seçimi. Bu ülkeyi bölüp parçalamaya çalışıyorlar. Defalarca denediler başaramadılar. Başaramayacaklar. Çünkü bu millet Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyor. Millet ona sevdalı, O da milletine sevdalı. Biz de 24 Haziran’da O’nu yine yalnız bırakmayacağız. Dimdik arkasında durarak seçimlerden zaferle çıkacağız.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu