GündemEğitimİlçe Haberleri

DURSUNBEY MYO SAHADA

Balıkesir Üniversitesi Dursunbey Meslek Yüksekokulu Ormancılık Bölümü öğrencileri, Dursunbey Orman İşletme Müdürlüğü’nün katkısı düzenlenen ile iki ayrı etkinlikte sahadaki teknik faaliyetlere katılma fırsatı buldu.

Gerçekleştirilen ilk etkinlikte öğrenciler, Dursunbey Orman İşletme Müdürlüğü’nün düzenlediği ve Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Silvikültür Şube Müdürü Sezgin İşbakan, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Ramazan Kolsuz, Dursunbey Orman İşletme Müdürü Fahri Atalay, işletme şefleri ile çalışanların katıldığı Silvikültür tatbikatına katıldı.

Diğer etkinlikte ise Dursunbey Orman İşletme Müdürlüğü’nün desteği ile öğrencilere orman yangınlarıyla mücadelede kullanılan araçların tanıtımı yapıldı. Etkinliğe Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü’nde görevli Makine Mühendisi Arif Terzioğlu, Dursunbey Orman İşletme Müdür Muavini Serkan Eral ile Durabeyler Orman İşletme Şefi Emrah Kürşat Tanas katıldı.

Gerçekleştirilen etkinliklerde öğrencilere; ormanlarda yetiştirme, bakım, koruma ve orman yangınlarıyla mücadelenin ne kadar önemli olduğu ile ilgili teorik ve uygulamalı eğitimler verildi. Etkinlikler sonunda Ormancılık Bölümü Öğretim Görevlileri ve öğrenciler, katkılarından dolayı Dursunbey Orman İşletme Müdürlüğü yönetimine ve çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu