GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

DURSUNBEY’DE BİR BAŞKA RAMAZAN

Dursunbey Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde Suçıktı otopark alanında tiyatro gösterimi sunacak.

18 Mayıs Cuma günü teravih namazı sonrası Ceyhun Fersoy, Fatih Gülnar, Mahmut Gökgöz, Nihan Tarhan, Orçun Kaptan, Sibel Tomaç, Suna Yıldızoğlu, Yusuf Atala gibi ünlü isimlerin yer aldığı ‘Eski Zaman Hikâyesi’ tiyatro gösterisi ile vatandaşlara tiyatro izlettirecek. Etkinlikte sürprizlerde var. Şerbet, Pamuk Helva, Macun, ikramları ve palyaço gösterileri de etkinlikte yer alacak.

HEM TİYATRO HEM FİLM GÖSTERİMİ

Dursunbey’de Ramazan ayı boyunca Cuma ve Cumartesi günleri, İftar Sonrası ve teravih namazı sonrası Suçıktı yeni otopark alanında etkinlikler gerçekleşecek. Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde Meddah gösterileri, Aşuk ile Maşuk gösterileri, Karagöz-Hacivat gösterileri, Dursunbeyli olan ve katıldığı yarışma programında çeyrek finale kadar yükselen Kamil Avcı’nın Tasavvuf Musikisi konseri ve Televizyon dizilerinde ün yapan isimler tiyatro gösterileri gerçekleşecek. Çocukların unutulmadığı etkinlikler kapsamında, TRT Çocuk kanalının beğenilen çizgi film kahramanı köstebekgiller de ilçe halkı ile buluşacak.

DOLU DOLU ETKİNLİK TAKVİMİ

25 Mayıs Cuma Günü TRT Çocuk Köstebekgiller ekibinin gösterimi gerçekleşecek. 26 Mayıs’ta Cengiz Küçükayvaz’ın katılacağı Şehr-i Ramazan Kumpanyası gösterisinde ise eşsiz bir ramazan akşamı yaşanacak. 1 Haziran Cuma günü ise Rising star’da çeyrek finale çıkan Dursunbeyli Kamil Avcı ve ekibi sahne alacak. Aynı gün Hacıvat- Karagöz gösterileri de gerçekleşecek. 2 Haziran Cumartesi günü ise Sinan Bengier gibi ünlü isimlerin katılımı ile Ramazan Hatırası tiyatrosu sahne alacak. 8 Haziran Cuma günü ünlü mizahçı Yalçın Özden’in sahne alacağı Meddah programı da unutulmaz bir ramazan akşamı yaşatacak. Etkinliklerin finali ise Hüseyin Goncagül’ün çocuklara özel programı ile son bulacak. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 30 Mayıs’ta Dursunbey’de olacak. Düzenlenecek iftar programının ardından Çocuk etkinliği ve Dursun Ali Erzincanlı şiir dinletisi programı gerçekleştirecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu