GündemEkonomiİlçe Haberleri

DURSUNBEY’DE İSTİHDAM KAPISI AÇILIYOR

Dursunbey Çınarlıpınar Bölgesi’nde bulunan Misya Giyim Sanayi Ltd. Şti fabrikası 300 kişiye istihdam sağlayacak. Dursunbey’de yatırımların müjdesini veren Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, fabrikaya ilk etapta 52 işçinin önceki gün itibariyle işe başladıklarını dile getirdi.

‘’Hayallerimizin peşinden koşmaya ve başarmaya devam ediyoruz’’ diyen Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, 300 kişiye iş kapısı açacak olan Misya Giyim Sanayi Ltd. Şti’nin ilk etapta 52 vatandaşa iş imkanı sunduğunu söyledi. Dursunbey Kaymakam Vekili Murat Atıcı ve Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Çınarlıpınar bölgesindeki fabrikayı ziyaret ederek, çalışmaları yerinde incelediler.

BAHÇAVAN ‘’ÇARKLAR DÖNMEYE BAŞLADI’’

Misya Giyim fabrikasında makinaların çalışmaya başlamasının kendisini ziyadesiyle mutlu ettiğini söyleyen Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan şu ifadeleri kullandı; ‘’Hayallerimizin peşinde koşmaya ve başarmaya devam ediyoruz. İlçemiz için her daim hayalini kurduğumuz yüzlerce kişiye iş kapısı olacak olan fabrika ilk startını verdi. 300 kişiye iş kapısı olacak olan Misya Giyim Sanayi Ltd. Şti’nin Çınarlıpınar bölgesindeki fabrikasında bugün (dün) itibari ile ilk etapta 52 vatandaşımız işe başladı. Kaymakam vekilimiz Murat Atıcı ile birlikte ziyaret ettiğimiz fabrikada çarkların dönmeye başlaması bizleri ziyadesi ile memnun etti’’

KADINLARA EKMEK KAPISI

Çalışanların büyük çoğunluğunu kadınların oluşturduğunu söyleyen Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan,’’ Misya Giyim Sanayi Ltd. Şti’ fabrikamızda çoğunlukla kadın kardeşlerimiz çalışıyor. Dikiş makinelerini alan hanımlar harikalar yaratıyorlar. Bu iş imkanı ellerine ekmeklerini alan kadınların ev ekonomisine katkı sağlamalarını ve ayakları üzerinde sağlam durmalarını da sağlayacağı için ayrıca önemsenmeli’’ dedi.

DÜNYA DEVİ MARKALAR

Dünyadaki sayılı firmalara ürünlerin gönderileceği fabrikada yüzlerce kişiye iş imkanı tanınacağını söyleyen Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, ‘’Dünya devi markalara ürün ihraç edecek olan bu fabrikadaki çalışma disiplini de dikkatimi çeken ayrıntılar arasında bulunuyor. İnşallah daha güzel günler İlçemizi bekliyor. Çalışan ve çalışacak olan kardeşlerime hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, fabrika sahiplerine ve emeği geçenlere halkımız adına minnetlerimizi sunuyoruz’’ ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu