İlçe Haberleri

Dursunbeyliler, Piknikte Buluşacak

Dursunbey dışında yaşayan Dursunbeylileri bir piknikte bir araya getireceğini ifade eden Başkan Ramazan Bahçavan, bu projesini 3 Eylül’de hayata geçiriyor. 3 Eylül’ün Kurban Bayramının 3.ncü ve Pazar gününe gelmesi sebebi ile Başkan Bahçavan, bu organizasyon için Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğüne talimat verdi.

3 Eylül’le bir ay kala bu dev organizasyon için çalışmalara başlayan Dursunbey Belediyesi, sabah saatlerinde gerçekleşecek olan resmi törenlerin ardından saat 13.00 ile akşam 20.00 arasında piknik ve festival gerçekleştirecek. Piknikte Saz’a kurulacak olan dev sahnede birçok etkinlik gerçekleşecek. İzmir’den Dj Kenan’ın sunacağı etkinlikte, yarışmalar, oyun alanları, Lünapark, Şişme oyun alanları da hizmet verecek. Etkinlikte ayrıca dans grupları, Kılıç Kalkan ekibi, Barana ekibi gibi birçok grup gösterilerini gerçekleştirecek.

 

20 METRELİK MANGAL KURULACAK

 

Öte yandan Saz mesire alanına kurulacak olan çadırlar da vatandaşların hizmetine sunulacak. Binlerce hasırın dağıtılacağı etkinlikte 20 metrelik mangal kurulacak. Vatandaşlara ekmek arası köfte ikramı yapılacak olan etkinlikte gün boyu da çeşitli ikramlar olacak. Müzik ve eğlencenin tavan yapacağı güne Dursunbey dışında kurulan dernekler de destek verecek.

Çeşitli reklam platformları ile duyurulacak olan bu dev etkinlik için Dursunbeylilerin yoğun yaşadığı yerlerde billboard, afiş çalışması gerçekleşecek. 3 Eylül Akşamı Dursunbey’de sahne alacak olan Ünlü sanatçı Buray’a a vurgu yapılacak tanıtımlarda ‘Herkes BURAY’a’ sloganı kullanılacak. Dursunbey’den ve Dursunbey dışında yaşayan Binlerce Dursunbeylinin katılması beklenen etkinlik için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Bu dev organizasyon ile ilgili önümüzdeki günlerde Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın da açıklama yapması bekleniyor.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu