İlçe Haberleri

Edremit modern bir ilçeye dönüşüyor

Edremit ilçe merkezinin giriş-çıkışları, kavşaklar ve refüjlerin yenilenmesinden sonra bisiklet yolu projesi ile Edremit’in vitrini pırıl pırıl ve modern bir hale getirildi.

Edremit Belediye Başkanı Saka’nın çalışmaları sonrası giriş-çıkışlar, kavşak ve refüjlerini baştan sona yenileyerek yeni bir kimliğe dönüşüyor, Başkan Saka, şehirden geçen E-87 Karayolu’nun kenarında uygulanan bisiklet yolu ve rekreasyon alanı projesi ile ilçeye yeni bir vizyon kazandırıyor.

Edremitliler’in yeni bir spor ve nefes alma noktası olan bisiklet yolunda peyzaj düzenlemeleri ile sona gelindi. Belediyenin bir çok projesini olduğu gibi bisiklet yolu projesini sık sık yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi alan Belediye başkanı Kamil Saka, Edremit’in çağdaş ve marka kent yolunda hızla ilerlediğini belirterek, “Ticaretin, turizmin ve tarımın merkezi olan Edremit’imizi hak ettiği modern kentler seviyesine ulaştırmak için projelerimizi uygulamaya devam ediyoruz. Narlı’dan Hacıarslanlar’a ve Bostancı’ya kadar uzanan Kuzey Ege’nin incisi Edremit’imiz artık eski kötü günleri ile anılmıyor.

Sanatı, sporu, kültürel ve sosyal faaliyetleri ile anılıyor. Edremit Belediyesi olarak vatandaşlarımızın hayatına dokunacak, sosyal yaşamlarına katkı sağlayacak projeleri hayata geçiriyoruz. Bisiklet yolu ve çevre düzenlemelerinin bitmesiyle birlikte bu bölge ilçe merkezinde yaşayan vatandaşlarımız için önemli bir spor ve nefes alma yerlerinden birisi olacak. Edremit’imize hayırlı olsun” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu