İlçe HaberleriGündem

EDREMİT’TE SORUNLAR BİTİYOR

Edremit Belediyesi bozuk cadde ve sokaklara asfaltlama çalışmaları yapıyor.

 

Asfaltlamalara başlayan Edremit Belediyesi ekipleri ilçede bozuk yol bırakmamak için asfalt kaplamaya devam ediyor. İlçenin kent merkezinden başlayarak kırsal mahallelere kadar yapılan çalışmalar ile Edremit’in çehresi değiştiriliyor. Altınkum Mahallesi’nden başlayıp sırası ile Altınoluk Mahallesi ve Narlıaltı mevkiinden sonra ve kent merkezinde ki Hamidiye ve Cennetayağı Mahallesi’nde asfalt kaplamalar yapılıyor.

Sorunlar ortadan kalkıyor

Çalışmaları yerinde takip etmeye özen gösteren ve sık sık ekiplerden bilgi alan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremitlilerin çağdaş ve modern bir kentte yaşamayı hak ettiklerini ve bu hedef doğrultusundan çalıştıklarını ifade etti. Başkan Saka, yılların ihmalini üç yıl gibi bir süre içerisinde ortadan kaldırabilmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını da vurguladı, “Göreve geldiğimiz günden bugüne altyapı başta olmak üzere ilçemizin sorunlarını ortadan kaldıracak çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Öncelikle yağmur, taşkın ve su baskınlarının önüne geçtik. Ardından üstyapıda parke taş ve asfalt kaplamları yapıyoruz. İlçemizin merkezinden en uzaktaki kırsal mahallesine kadar hiçbir vatandaşımızın yağmur çamurdan etkilenmemesi, çamura basmaması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

397 bin metrekare asfalt kaplama yapılacak

Edremit Belediyesi tarafından devam eden asfaltlama çalışmalarında Ramazan Bayramı öncesinde Hamidiye ve Cennetayağı Mahallesi’nde ki asfalt kaplamaların bitirilmesi planlanıyor. Asfaltlama çalışmaları bayram sonrası Turzcumurat Mahallesi’nden başlayarak sırası ile diğer mahallelerde devam edecek. İlk planlamaya göre ilçe genelinde toplam 397 bin metrekare sathi asfalt kaplama yapılacak.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu