Gündemİlçe Haberleri

EENGELLİLER GÜNÜNDE HATIRLANMAK

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Engelliler Haftası dolayısıyla Görme Engelliler Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Salih Mehmet Aslanla sohbet etti.

Başkan Avcı, Engelliler Haftası dolayısıyla Türkiye Görme Engelliler Derneği ve Balıkesir Görme Engelliler Gençlik ve Spor Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Görme Engelliler Derneği Başkanı Salih Mehmet Aslan şunları söyledi; ‘‘Altıeylül Belediyesi Zekai Başkan zamanında bizim hamimizdi. Hasan Başkanımız da onun bıraktığı yerden devam ediyor. Engelliler haftasında bizi yalnız bırakmıyorlar. Bundan sonra da Altıeylül Belediyesi ile daha aktif projeler yaparak engelli vatandaşlarımızın sorunlarını yerel yönetimler iş birliği ile çözeceğiz.

Balıkesir’de engel çeşidi çok. Önemli olan belediyelerin ve diğer kurumların engellilerin sorunlarına engelliler ile çözüm bulmaları. ’‘Balıkesir Görme Engelliler Gençlik ve Spor Derneği Başkanı Fatih Aktaş da, Derneği onurlandırdığı ve engelli kardeşlerini unutmadığı için, hediyeleri için Başkan Hasan Avcı’ya teşekkür etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu