GündemEğitim

“EĞİTİM AYDINLIK BİR GELECEK İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Burhaniye Belediyesi, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi öğrencilere, okul kıyafeti ve kırtasiye yardımında bulundu.

Burhaniye Belediyesi, yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşması için muhtarlıklarla koordineli hareket etti. Burhaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ilçede eğitim gören ihtiyaç sahibi ilkokul ve ortaokul öğrencilerine okul kıyafeti, çanta ve kırtasiye malzemeleri yardımında bulundu. 2018-2019 öğretim yılına hazırlanan 114 çocuğa okul kıyafeti, 102 öğrenciye ise içinde defter, kalem, silgi, kalemtraş, kalem kutusu, kuru ve pastel boya, çanta, abaküs gibi malzemelerin olduğu kırtasiye paketi verildi.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE EĞİTİMDE KATKI

Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olması temennisinde bulunan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, “Eğitim aydınlık bir gelecek için çok önemlidir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanındayız. Devletimiz yıllardır öğrencilerimize ders kitabı ve diğer ihtiyaçlar konusunda yardımlar yapıyor. Bu yardımların yanında biz de İhtiyaç sahibi ailelerimize katkı yapmak istedik. Sosyal belediyecilikte bizim için esas olan insanlarımıza yardımcı olmaktır. Bu amaçla vatandaşlarımıza her konuda destek olmayı sürdüreceğiz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu