Gündem

EMNİYET BİR ŞEFKAT KAPISIDIR

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vali Yazıcı mesajında, Polis Teşkilatının görevini geçmiş 173 yılda başarı ile yerine getirdiğini ve gelecekte de aynı başarılı çalışmayı yapacağına yürekten inandığını söyledi.
Vali Yazıcı, ülkenin ve milletin birliği, beraberliği ve güvenliği için en aziz varlıklarını feda eden şehitleri rahmetle, gazileri minnet ve şükranla andığını ifade etti.

MİLLETİN GÖNLÜNDE ÖZEL BİR YERE SAHİP

Türk Polis Teşkilatının milletin gönlünde özel bir yere sahip olduğunu belirten Vali Yazıcı, “Ülkemizin huzur ve sükûnunu sağlayan, devletimizin bölünmez bütünlüğüne yönelik her türlü yıkıcı ve bölücü faaliyetlere karşı koyan, bu uğurda gerektiğinde ölümü göze alan Türk Polis Teşkilatımız, şerefli geçmişiyle milletimizin her zaman övgüsüne ve sevgisine mazhar olmuştur. Polisimiz gösterdiği olağanüstü gayretle yaptığı hizmetler sonucunda milletimizin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. “dedi.

POLİSİMİZ, HER ZAMAN HALKLA İÇ İÇE OLMAYA ÖZEN GÖSTERMEKTEDİR

Polis Teşkilatının huzur, asayiş ve güvenliğin sağlanmasında 24 saat esasına göre çalışarak hiçbir fedakârlıktan kaçınmadığını belirten Vali Yazıcı, “Emniyet teşkilatımızın yasal görevlerini büyük bir titizlikle yerine getirmesinin yanı sıra üstlendiği sosyal sorumluluk projeleri sonucu toplumun gönlünde de müstesna bir yere sahip olduğunu görmekteyiz.  Türkiye’yi Doyuran İl Balıkesir’imizde de vatandaşımızın birlik ve beraberlik içerisinde, huzur ve güvenliğini sağlamak adına, fedakârca görev yapan polisimiz; her zaman halkla iç içe olmaya özen göstermektedir. Toplumsal huzuru sağlanmış, çağdaş kalkınmasını gerçekleştirmiş, huzurlu ve güvenli bir Balıkesir vazgeçilmez hedefimizdir. Polis teşkilatımızı sadece adli olaylar ve genel olarak sorumlu olduğu konular içerisinde değerlendirmemek gerekir. Bu bağlamda Balıkesir Emniyet Müdürlüğümüz de; önleyici kolluk, toplum destekli polislik ve sosyal projelerde de son derece başarılı çalışmalara imza atmaktadır. Polisimiz toplum destekli çalışmaları ile sadece alanında değil sosyal çalışmalarla vatandaşın yanı sıra birçok kuruma da yardım etmektedir. “dedi.

AZİM VE KARARLILIĞIMIZI HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA GÖSTERECEĞİZ

Yeryüzündeki hiçbir gücün devletimizin bekasına, milletimizin istikbale yürüyüşüne engel olamayacağını sözlerine ekleyen Vali Yazıcı,” İçerden ve dışarıdan Türkiye’yi hedef alan odaklar güçlü olmamızı istemiyor. Biz bu saldırılara, bu provokasyonlara, bu içimize yerleşmiş ihanetçi başlarına asla fırsat vermeyeceğiz, kol kola iç içe olacağız. Hepimiz güçlü bir Türkiye olmak istiyorsak daha bilinçli hareket etmemiz gerekiyor. Mücadelemize devam edeceğiz, azim ve kararlılığımızı her zamankinden daha fazla göstereceğiz ve göstermek zorundayız. ”  dedi.

HATIRALARINI DAİMA KALPLERİMİZDE YAŞATIYORUZ

Mesajını terörle mücadelede verilen şehitleri rahmetle anarak ve gazilere teşekkür ederek tamamlayan Vali Yazıcı, “Türk Polis Teşkilatı mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, hatıralarını daima kalplerimizde yaşattığımız aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, halen görevi başında bulunan teşkilatımızın her kademesindeki fedakâr ve cefakâr çalışanlarına, aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu