ModaBalıkesir Merhaba Blog YazılarıGündem

2024 Kışı İçin Renk Kombini Önerileri

Siyah, gri gibi sonbahar-kış renkleri, şık görünmeleri ve kolay kombin yapılabilir olmaları sebebiyle sıklıkla tercih ediliyor.

Siyah, gri gibi sonbahar-kış renkleri, şık görünmeleri ve kolay kombin yapılabilir olmaları sebebiyle sıklıkla tercih ediliyor. Sizin için hardal sarı, kiremit ve zeytin yeşili gibi yeni moda renkler ve onların diğer renklerle kombinasyonunu görebileceğiniz örnekler derledik.

2024 Kışı İçin Renk Kombini Önerileri

Havaların biraz soğumaya başlamasıyla birlikte hemen hepimiz siyah başta olmak üzere koyu renkli kıyafetler tercih etmeye başlıyoruz.

Elbette bunun altında yatan pek çok sebep olsa da daha şık görünmeleri ve kolay kombin yapılabilir olmaları başta geliyor. Son bir kaç yıldır kendi adıma bundan biraz vazgeçtiğimi, kış aylarında da renkleri kullanmaya başladığımı söyleyebilirim. Bu durum aslında modumuzu yükselten bir etki de yaratabiliyor.

İlgili Makaleler

1- Kiremit Rengi ve Zeytin Yeşili :

Geçtiğimiz aylarda ardı ardına gerçekleşen moda haftalarında da sıklıkla gördüğümüz bir renk ikilisi kiremit rengi ve zeytin yeşili. İkisi de birbirinden popüler bu iki renk sonbaharı da çağrıştırdığından mıdır sezonun en popüler renk ikilisi oldular.

Bu iki rengin farklı tonlarını da rahatlıkla bir araya getirebilirsiniz. Yani kullanmaya çok alışkın olduğumuz askeri yeşil parka içerisine buradaki gibi kiremit rengi bir gömlek, kazak güzel olacaktır. Renkleri aksesuarlarınızda da kullanabileceğinizi unutmayın.

Atkılarınızla Soğuğa Meydan Okuyun!

2- Lacivert ve Hardal :

Burada lacivert klasiklerden biri olsa da hardal sezonun yine trend renklerinden bir diğeri.

Tırnaklardaki oje renklerinden ayakkabılara, montlara, atkı-berelere kadar hemen her yer de hardal görmeye hazır olun. Hardalın sadece lacivert ile değil, yeşilin tonları, sarının tonları gibi pek çok renk ile bir araya geldiğini göreceğiz.

3- Hardal, Kahverengi ve Lacivert :

Bir ikili değil, bir üçlü var sırada. Aslında bir araya gelmiş olmaları çok da sıra dışı değil. Ancak kombinlerde iki renkten daha fazlasını bir araya getirmek isteyenler için yılın en popüler renk kombini.

Atkılarınızla Soğuğa Meydan Okuyun!

4- Soft Pembe ve Gri :

Pembenin canlı tonlarını kullanabilen biri değilim ama buradaki gibi daha doğal soft pembeler, dusty rose yani tozlu gül rengi en sevdiklerimden. Bu rengi yine kendisi gibi açık gri, dumanlı gri gibi grinin tonlarıyla kolaylıkla kombinleyebilirsiniz.

Bu yıl pembenin siyah ve lacivert gibi koyu renkler ile de kombinlendiğini görüyoruz. Ancak koyu renklerin bu soft pembeyle çok sert bir geçişe sebep olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden kendi gibi açık tonlarla kullanmayı daha çok seviyorum. Bir de bu rengi askeri yeşil gibi, zeytin yeşili gibi yeşil tonlarıyla denemenizi öneririm. Son olarak özellikle kadife kumaştan soft pembe kıyafetler, ayakkabılar çok ama çok trend…

5- Gri ve Sarı :

Sonbahar ve kış aylarının klasik renklerinden bir diğeri de gri bildiğiniz gibi. Aslında griyi pek çok renk ile bir araya getirebilirsiniz. Ancak sezonun gri ile bir araya getirilen popüler ikilisi sarı ve ve hardal rengi.

Modern Kadın Modası Kuralları

 

Haber Merkezi

Modada Renk Uyumları

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu