ÇocukçaGündem

En Sevdiğim Yazarlar

Kitap okumayı çok sevdiklerini söyleyen çocuklar, beğeni ile okudukları yazarlardan bahsettiler.

 

 

Bizleri alıp birbirinden güzel dünyalara götüren, farklı şehirlerde ve dünyalarda yolculuklara çıkaran kitaplar, hayatımızda büyük bir yere sahipler. İlgi türlerine göre ayrılan birbirinden güzel kitaplar, öğrenciler tarafından da zevkle okunuyor. Büyükşehir MERHABA’ya açıklamalarda bulunan ve kitap okumayı çok seven öğrenciler ise en sevdikleri kitapları ve yazarları anlattılar.

 

Damla Kanat: Ben kitap okumayı çok seviyorum. Kitapların birbirinden güzel dünyalarına giriyorum. Bilmediğim pek çok bilgiyi öğreniyorum. Herkesin kitap okumasını tavsiye ederim. Ne kadar çok kitap okursak o kadar başarılı ve özgüven sahibi olacağımıza inanıyorum. Kitap okumanın yararlarını saymakla bitiremiyorum. Konuşmamızı, üslubumuzu ve daha güzel yazmamızı sağlar. Kitap okumanın yararlarının yanı sıra en sevdiğim yazarları takip etmeyi de çok seviyorum. Böylelikle hem mutlu oluyorum hem de sevdiğim yazarların kitaplarını takip ediyorum.

 

Ekin Baykurt: Kitap okumak çok güzel. Ben de kitap okuyarak büyüyorum. Sevdiğim yazarların son çıkardıkları kitapları alıp, severek okuyorum. Tüm bunların yanı sıra genellikle tarihi kitapları okumayı seviyorum. Gülten Dayıoğlu’nun hikâye kitaplarını seviyorum. Onları okumak beni çok mutlu ediyor. Ben kitap okumanın öneminin farkındayım. Kitap okumak benim asla vazgeçemediğim uğraşlardan.

 

Emirhan Kasar: Ben kitap okumayı çok seviyorum. Sevdiğim ve ilgi alanım olan kitapları çıktıkları anda almaya özen gösteriyorum. Kendime ait kocaman ve dolu dolu bir kütüphane oluşturmak hayalim. İlerde kendi kütüphanem olmasını istiyorum. Gülten Dayıoğlu ve Muzaffer İzgü gibi yazarları seviyorum.

 

Eslem Aksoy: Kitap okumanın bizler için faydaları saymakla bitmez. Kitap okuyarak kendimizi geliştireceğimiz gibi. Pek çok açıdan da oldukça donanımlı oluruz. Kitap okudukça hem konuşmamız hem de yazmamız düzelir. Ben sevdiğim yazarları okuyarak kendimi geliştiriyorum. Ufkumu da genişleterek hayata bakış açımı şekillendiriyorum. Tüm yaşıtlarıma beğendikleri yazarları okumalarını öneriyorum.

 

Hüseyin Cemal Paş: Kitap okumanın yararları saymakla bitmez. Bizlere eğlenceli ve farklı bir dünya aralayan kitaplar, konuları itibariyle de ilgimizi çekerler. Kitapların bu birbirinden güzel dünyalarına girmek beni çok mutlu ediyor. Ben genellikle Türk yazarları okumayı seviyorum. Onları eserlerini okumak dilimin ve üslubumun oluşmasında da önem taşıyor. Kitap okumak eşsiz bir hobi. Tüm yaşıtlarıma kitap okumalarını önerebilirim.

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu