Gündemİlçe HaberleriSpor

ENGEL YÜREKTE OLMADIĞI SÜRECE BAŞARIRIZ

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, ETNO Spor 2018’de Geleneksel Türk Okçuluğunda derece kazanmış engelli sporcuları makamına kabul etti.

ENGELLİ OKÇULARDAN BÜYÜK BAŞARI

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, ETNO Spor 2018’de Geleneksel Türk Okçuluğu Engelliler Yaya Bölümü birincisi engelli sporcu Turgay Arslan ve Ümraniye 2. Geleneksel Okçuluk Yarışmasında 3. olan engelli sporcu Özhan Yörük’ü makamında kabul ederek tebrik etti. Belediyeden edinilen bilgiye göre Altıeylül Belediyesi Atlı Okçuluk ve Savaş Sporları Derneği Kursiyerlerinden Engelli Turgay Arslan İstanbul Yeni Kapı 2018 ETNO Spor Festivali’nde Engelli Yaya Atlı Okçuluk ’ta birinci olurken Engelli Özhan Yörük ise Ümraniye Belediyesi tarafından 2. si düzenlenen Geleneksel Okçuluk Yarışması’nda 3. olmuştu.

Başarılarından dolayı sporcuları tebrik eden Altıeylül Belediye Başkan Hasan Avcı; “Bizim göğsümüzü kabartan kardeşimizi tebrik ediyorum.

Her zaman dediğimiz gibi, engel yürekte ve beyinde olmadığı sürece inandığınızda, çabaladığınızda başarı geliyor. Geleneksel Türk Sporlarımıza biz de belediye olarak destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz.” dedi. Kurs eğitmeni ve Balıkesir Akıncıları Atlı Okçuluk Spor Kulüp Başkanı Enis Yurdakök, “Bilal Erdoğan’ın organizasyonunda yapılan büyük bir yarışma olan ETNO Spor’da engelli kursiyerimizin derece alması oldukça gurur verici. Desteklerinizle, başarılarımızı daha üst seviyeye çıkaracağız.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu