Gündemİlçe Haberleri

Engelli Çiftten Çevreci Düğün Arabası

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Bandırma Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Uçar, nikah masasına oturmaya hazırlanan görme engelli çifte unutulmaz bir sürpriz yaparak, elektrikli scooterı gelin arabasına dönüştürdü. 

Engelli Çiftten Çevreci Düğün Arabası

Engelli Ciftten Cevreci Dugun Arabasi 1
Engelli Çiftten Çevreci Düğün Arabası

Elektrikli Scooterla Büyük Bir Mutluluk

Bandırma Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Uçar, çiftin özel günlerine renk katmak amacıyla çevreci bir alternatif olan elektrikli scooterı gelin arabasına dönüştürdü. Nikahları Bandırma Nikah Salonu’nda gerçekleşen çift, gelin arabası olarak kullanacakları elektrikli scooterla büyük bir mutluluk yaşadı.

Ardından Sahil Turu

Çiftin özel gününde sürprizler bitmedi. Nikah merasimi sonrası, gelin arabası olarak kullandıkları elektrikli scooter ile sahil turu yapan çift romantik anlar yaşadılar. Daha sonra Bandırma Engelliler Derneği kafesinde düzenlenen eğlence programıyla mutluluklarına mutluluk kattılar.

“Bu scooterı gelin arabası haline getirdik”

Bandırma Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Uçar, “Turgay Tepe, Balıkesir’den Bandırma’ya memur olarak atandı. Yaklaşık 1 yıldır derneğimize gelmektedir ve aynı zamanda da üyemizdir. Turgay Tepe, İstanbul’dan Saliha Atakök kardeşimiz ile sosyal medya üzerinden tanıştılar. Geçtiğimiz günlerde bana düğünleri olduğunu ve beni nikahlarına davet ettiklerini söylediler. Nikah merasiminde, gelin arabasının olmadığını söylediklerinde derneğimizde üyemizin 3 kişilik elektrikli scooterı olduğunu hatırlayarak, bu scooterı gelin arabası haline getirdik. Nikah sonrasında çiftimize küçük bir sahil turu yaparak, derneğimize ait Çadır Kafe’ye getirdik ve burada keyifli bir eğlence programı düzenledik.” dedi.

Haber: İHA

Balıkesir’de TOGG Gelin Arabası Oldu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu