Gündemİlçe HaberleriSiyaset

ENSAR AYTEKİN: “KORKU ARTIK HALKTA DEĞİL İKTİDARDA”

CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Ensar Aytekin  Altıeylül ve İvrindi ilçelerindeki seçim çalışmaları hakkında açıklama yaptı.

Halkın korku duygusunu yırtıp attığını ve korkunun artık iktidar partisinin kadrolarında görüldüğünü belirten Aytekin, artık rüzgarın tersine döndüğünü belirtti.

CHP AYNI KOLAYLIĞI NASIL Kİ ERDOĞAN’A YAPTIYSA BUGÜN DE İYİ PARTİYE YAPMIŞTI

CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Ensar Aytekin, yaptığı açıklamada :“ Altıeylül merkezi ile Ovaköy ve Köseler köylerinde yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Çalışmarında seçim bildirgelerindeki köylüye, çiftçiye vaatleri anlattığını ifade eden Aytekin, özellikle kırsalda mazotu 3₺ yapacaklarına yönelik vaadin ciddi manada ilgi çektiğini belirtti. Seçim bildirgesinde yer alan, köy tüzel kişiliklerini geri getirme, köy mallarının köylüye iadesi, tarım desteklemelerinin önceden belirlenecek olması, zeytin ve zeytinyağına litre başında destek verilmesi, süt birliklikerinin ve kooperatiflerin aktif olarak hayata geçirilmesi gibi vaatlerin köylerde ciddi şekilde kabul gördüğünü belirtti”

Aytekin : “24 Haziran’da seçim sandığını halkın önüne getirerek akıllarınca muhalefeti hazırlıksız yakalamayı düşünen iktidar, anlaşılan o ki kendisi hazırlıksız yakalanmıştır. Bugün ittifakta olduğumuz partinin seçime girmemesi için yapılan tezgahı boşa çıkaran CHP’nin 15 vekil hamlesi olmuştur. 2002’de Erdoğan’ı başbakanlığa taşıyan Siirt seçimlerinde CHP aynı kolaylığı nasıl ki Erdoğan’a yaptıysa bugün de İyi Partiye yapmıştır. Çünkü CHP demokratik temsile, halk iradesinin tecellisine inanmaktadır. Halkın verdiği yetkiyi, kimsenin gasp edemeyeceğini savunur.”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu