Gündem

ERDEM: “HERKESİN POLİSİ KENDİ VİCDANIDIR”

Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş yıldönümü nedeniyle BESOB Başkanı Fehmi Erdem bir mesaj yayınladı.

Kutlama mesajı yayınlayan Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem, “Türk polis teşkilatımız, demokrasinin işlemesi, özgürlüklerin korunması ve adaletin sağlanmasında çok önemli bir rol oynamaktadır” dedi.

Dosta güven düşmana korku salan Türk Polisi’nin köklü ve kahramanlıklarla dolu bir geçmişe sahip olduğunu ifade eden Başkan Erdem, “Milletimizin huzur ve asayişi için 173 yıldır hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak canı pahasına görev yapan polislerimiz, sükunet ve istikrar ortamının en önemli teminatıdır” dedi.

Erdem, “Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi, ‘Polis, asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı ve bir anne kadar şefkatli olmalıdır. Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır’ Köklü bir geçmişe sahip olan polis teşkilatımız, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne daima sahip çıkacak ve yasalar çerçevesinde görevlerini sürdürmeye devam edecektir. Türk Polis teşkilatının kuruluş yıldönümü vesilesiyle, görevi başında şehit olan tüm polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ise sağlıklı uzun ömür diliyorum” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu