GündemSiyaset

ERDOĞAN “ÇALIŞARAK KAZANIN”

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün yapılan AK Parti grup toplantısında başkan adaylarına mesajlar verdi ve 21 il’in belediye başkan adayını açıkladı.

ORTAK NOKTAMIZ BALIKESİR

Balıkesir’in Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz oldu.Yılmaz’ı mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da yalnız bırakmadı. Yan yana oturan başkanlar, Balıkesir için çalışacaklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan aday olarak ilan ettiği Yücel Yılmaz ayaktayken “Gayret edeceksiniz.Çok çalışacaksınız bakın önemli.”ifadelerini kullandı.

“BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI YANSITACAĞIZ”

MERHABA Gazetesi olarak takip ettiğimiz Ankara AK Parti grup toplantısı,komisyon toplantısı ve değerlendirme kulislerinde birlik ve beraberlik vurguları yapıldı.Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı ilan edilen Başkan Yücel Yılmaz meclis kulisinde ilk değerlendirmesini yaptı.Balıkesirlilere mesaj verdi.Başkan Yılmaz, “Balıkesir’de Karesi Belediye başkanı olarak görev yaptım.Gönüllere girmeye ve halkımızın istekleri yapmaya çalıştık.Cumhurbaşkanımız Büyükşehir Belediye Başkanı olarak aday olmamızı istediler.Bizim için bu büyük bir gurur.Vatandaşlarımızın teveccühü alarak güzel işler yapacağız. İnşallah arkadaşlarımızla beraber şehrimizde güzel çalışmaların altına imza atacağız.Bu süreç içerisinde halkımıza gelişmiş vizyon projelerle belediyecilik anlayışımızı birkez daha yansıtmak istiyoruz” dedi.

HEPİMİZİN ORTAK HEDEFİ “GÜÇLÜ BALIKESİR”

Balıkesirlilere seçime dair mesaj veren Başkan Yılmaz, “seçimler demokrasi şölenidir.Biz Ak Parti olarak arkadaşlarımızla beraber elimizden geleni yapacağız.Vatandaşlarımızdan bizi desteklemesini isteyeceğiz.Bununla ilgili çalılşmalara da hızlı bir şekilde başlayacağız.Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine 31 Mart yerel seçimleri için aday olarak şahsımı layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.Başkan Yılmaz, “Hepimizin ortak amacı da güçlü Balıkesir ve daha güçlü Türkiye ifadelerini“kullandı.Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu