GündemSiyasetTürkiye Gündemi

ERDOĞAN ‘’CHP’Yİ ONDAN KURTARMAMIZ LAZIM’’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu ana muhalefetin başındaki zat sadece millete değil, aynı zamanda CHP’nin başına da bela. CHP’yi de bizim kurtarmamız lazım.” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçim ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinde düzenlenen “AK Parti Kadın Kolları Eğitim Programı”na katılarak, partililere hitap etti. AK Parti Kadın Kolları Teşkilat Eğitimi Programı’nın hayırlara vesile olmasını dileyen Erdoğan, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığını 2019 Mart mahalli idareler seçimleri öncesinde düzenlediği bu önemli toplantı serisi dolayısıyla tebrik etti. AK Parti’yi 2019 Mart seçimlerinden de ezici zaferle çıkartacak yol haritası ve seçim kampanyası üzerinde fikir teatisinde bulunduklarını vurgulayan Erdoğan, “AK Parti Kadın Kollarımız artık seçim maratonunu başlatmış bulunuyor. Kadın kollarımız birçok birimimizden önce yola revan oldu. Hem aday belirleme aşamalarında hem de seçim çalışmalarında inşallah sizlerin açtığı yoldan yürümeye gayret edeceğiz.” diye konuştu.

“Mart 2019 seçimlerinde de sonuç aynı olacak”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye sınırlarına gelenlere kapıları açtıklarını ve 3,5 milyon Suriyelinin Türkiye’nin misafiri olduğunu belirterek, Irak’tan gelen 500 bin kişinin içinde de çok farklı meşrepten insanlar olduğunu, bu konuda hiçbir zaman ayrım yapmadıklarını vurguladı. Aa’nın haberine göre, Türkiye’nin 33 milyar dolar harcama yaptığını, Avrupa Birliği’nin ise verdiği sözü yerine getirmediğini hatırlatan Erdoğan, 2016’da 3 artı 3 milyar avronun ilgili kuruluşlara verileceğinin söylendiğini ancak bu paranın verilmediğini kaydetti. “Irkçı kelimelerle, tam da CHP’ye yaraşır şoven ifadelerle, savaştan kaçan mazlumları hedef alarak 3-5 oy kazanacaklarını düşünüyorlar. 7 yıldır büyük bir sabır ve alicenaplıkla Suriyeli mazlumlara ev sahipliği yapan bu milleti galeyana getirmek için söylemedik yalan bırakmıyorlar. Fakat tüm çabalarına, kışkırtmalarına rağmen Türk milletinin basireti ve ferasetini aşamadılar. Buna rağmen her seçim döneminde aynı şeyleri yapıp aynı sonuç ummaktan bir türlü kendilerini kurtaramıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar. Mart 2019 seçimlerinde de sonuç aynı olacak. İnşallah yine aynı hezimeti yaşayacaklar.”

‘’CHP’Yİ BİZ KURTARACAĞIZ’’

“Bu süreçte herkesin şu gerçeğin idrakinde olması gerekiyor.” diyen Erdoğan şu ifadeleri kullandı: “Mart 2019 seçimleri, sıradan bir seçim değildir. Bu mahalli idareler seçimi belki de bu ana muhalefetin sonu olacaktır. Çünkü bu ana muhalefetin başındaki zat sadece millete değil aynı zamanda CHP’nin başına da bela. CHP’yi de bizim özellikle bundan kurtarmamız lazım.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu