GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Erdoğan: İstihbarattan bilgi aldım hepsi HDP’li

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce’nin Dİyarbakır’da yaptığı miting için “İstihbarattan bilgi aldım. Dün Bay Muharrem’in Diyarbakır’ın mitingine katılanların tamamına yakını HDP’liydi.” dedi.

umhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Eskişehir mitinginde yaptığı açıklamada CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Diyarbakır’da yaptığı miting için çok çarpıcı bir detayı açıkladı. Erdoğan, “İstihbarattan bilgiyi aldım. Dün Bay Muharrem’in Diyarbakır’ın mitingine katılanların tamamına yakını HDP’liydi.” dedi.

İşte Erdoğan’ın o sözleri…
Teröristbaşını Silivri’de ziyaret eden Cumhurbaşkanı olur mu? Bay Muharrem’in askerlerimize olan hakaretlerinden ne düşündüğünü az çok anladık. Milletin taktığı apoleti sen sökemezsin, Erdoğan söktü diyor, Erdoğan’dan teröristlerden söktü. FETÖ terör örgütünden söktü. Bay Kemal Pensilvanya’ya gitmedim Erdoğan gitti dedi, iddianı ispat et dedim, edemedi. Davayı açtım, kazanıyorum. Dün Muharrem’in Diyarbakır’ın mitingine katılanların tamamına yakını HDP’liydi. Bunlar yalanı söyler, iftirayı atar sonra da hiçbir şey olmamış gibi arkalarını döner gider. Selahattin Demirtaş ile Silivri’de ne konuştuğunu açıklasın. Ülkemizin menfaatlerini korumak için mücadele veriyoruz. Mesela bu zat Kudüs meselesinde ne düşünüyor? Bu zat savunma sanayi projelerimizin engellenmeye çalışılmasıyla ilgili ne düşünüyor? Millet Kıraathaneleri dedim adam rahatsız oldu gitti kumarhane dedi. Kıraathane okuma yeridir. Gençlerimizi internet kafelerden kurtaralım istiyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu