GündemEkonomiSiyasetTürkiye Gündemi

ERDOĞAN: “KARŞIMIZDAKİ EN BÜYÜK ENGEL”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, uluslararası ticarette dolara bağımlılığa ilişkin, “Kendi para birimlerimizle ticaret yapılması seçeneği üzerinde yoğunlaşmayı öneriyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ruh Ordo Kültür Merkezi’nde Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov’ın ev sahipliğinde düzenlenen “Türk Konseyi 6. Devlet Başkanları Zirvesi”ne katıldı. Zirvede konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Uluslararası ticaretin dolara olan bağımlılığı, artık karşımıza bir engel olarak çıkmaya başladı.” dedi. Çeşitli kaynaklardan edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, uluslararası ticarette dolara bağımlılığa ilişkin “Kendi para birimlerimizle ticaret yapılması seçeneği üzerinde yoğunlaşmayı öneriyoruz.” ifadesini kullandı.

“FETÖ dünyanın dört bir yanında örgütlenmiş”

FETÖ’nün bir dönem Türkiye’de olduğu gibi dünyanın dört bir yanında eğitim kurumları üzerinden örgütlenmiş olduğunu belirten Başkan Erdoğan, “Yaşadıklarımız bize olduğu kadar dostlarımıza da FETÖ’yle mücadelede geç kalınmaması gerektiğini çok açık göstermiştir.” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu