GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Erdoğan’dan 100 bin gence müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon’da mitingde halka hitap etti. Erdoğan, “Her yıl 100 bin gencimize, eğitimlerini sürdürdükleri şehirde yaz tatilinde asgari ücret karşılığında sosyal çalışma imkanı getiriyoruz” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Meydan Parkı’nda vatandaşlara hitap etti.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

Bunlar milletin oyunu, milli iradeyi, siyaset mühendisliği masalarında meze yapacak kadar demokrasiye ihanet içindeler.

Bugün 138 yıllık bir hayal olan Ovit Tünelleri açılıyor. Bizim tünellerimiz 400 kilometreyi buldu ama bunların yalanlarının uzunluğu 500 kilometreyi geçti. Burada bizi geçtiler, doğrusunu söylemek lazım.

Trabzon’a 28 katrilyon yatırım yaptık. Eğitim’de 2 bin 751 adet yeni dersliği yaptık. Trabzon’a ikinci üniversiteyi kurduk. Trabzon Üniversitesi hayırlı olsun.

20 yol projemizin tamamı 2 yılda tamamlanacak. Zigana Tüneli de Trabzon Limanı’nın önemli limanlar arasında yer almasını sağlayacak.

“Fındık üreticilerimizi mağdur etmeyecek çözümü bulacağız”
Fındıkla ilgili bazı sıkıntılar olduğunu arkadaşlarım iletti. Üreticilerimizi mağdur etmeyecek bir çözümü de inşallah seçimin ardından bulacağız.

Muhalefet gençlerimiz için bu zamana kadar ne yaptı? Onlar velileri kitap kuyruğunda bekletmek dışında ne yaptılar? Şimdi ücretsiz olarak kitapları sıraların üzerine koyuyoruz.

Geçmişte üniversiteleri terör yuvalarına dönüştürmek, gençlerimizi birbirine kırdırmak dışında ne yapmış bu CHP zihniyeti.

(İnce’nin, Demirtaş’ın serbest bırakılması çağrısı) Ne demek ‘Cumhurbaşkanı adayı, bırak.’ Cumhurbaşkanı adayı olmanın şartları olması lazım. Neymiş mahkum değilmiş, tutukluymuş. Tutukluluğun nedeni çok önemli.

100 bin gence müjde
Önümüzdeki dönemde her yıl 100 bin gencimize, eğitimlerini sürdürdükleri şehirde yaz tatilinde asgari ücret karşılığında sosyal çalışma imkanı getiriyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu