GündemEkonomiİlçe Haberleri

ERSİN YAZICI:”ESNAFIN VE HALKIN YANINDAYIZ”

Vali Ersin Yazıcı, YERSA Sentetik Dokuma Sanayi ve Ticaret A.Ş.’yi ziyaret ederek, yapılan üretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Tesis sahibi Sinan Yırcalı’dan üretim aşamaları ve yıllık üretim kapasiteleri hakkında bilgi alan Vali Yazıcı, Balıkesir’e sanayi alanında böylesi tesislerin üretim ve istihdam kapasitesinin sevindirici olduğunu söyledi.

ÜRETİCİLERE HERTÜRLÜ DESTEK VERİLECEK

Üretim tesislerinde de incelemelerde bulunan Vali Yazıcı, fabrikaların sadece bölgeye değil, Türkiye ve yurt dışına da hitap eden bir çapta olduğunu sözlerine ekledi. Balıkesir’in üretmeye, daha çok katma değer sağlamaya, istihdam oluşturmaya büyük önem verdiğini belirten Vali Yazıcı, çalışan, üreten, istihdam sağlayan sanayici ve işadamlarının her zaman yanında olacaklarını ve her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

YAZICI : KEPSUT SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Vali Ersin Yazıcı, fabrikadaki incelemelerin ardından Kepsut Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Vali Yazıcı, esnafı tek tek ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Esnaf ile yakından ilgilenen Vali Yazıcı, site esnafı ile çay içip, sorunlarını dinledi. Sanayi sitesinin Kepsut’ta önemli bir istihdam alanına sahip olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı, sitenin sıkıntılarının giderilmesi için ilgili kurumların işbirliği içerisinde çalışmaları gerektiğini belirterek, Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ile birlikte sanayi sitesinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu