GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

ERSOY EKİBİYLE SAHADA

Merkez ve köylerde iftar programları dolu dolu geçiyor. Ramazan ayına özgü kültürel ve sanatsal içerikli etkinliklerin yer aldığı programda 7’den 70’e herkes için birşeyler var.

BAŞKAN ERSOY ‘RAHMET AYI’

Belediye Başkanı Emin Ersoy Ramazan ayı ile ilgili olarak ‘Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan ayı taşıdığı dini anlamın yanı sıra sosyal olarak da bizlere tam bir dayanışma ortamı sunmaktadır. Vatandaşlarımız bu ayda yardım yaparak ihtiyaç sahipleriyle dayanışma içinde olacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının Tüm İslam Alemine huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini dilerim. Etkinliklerde halkla iç içe olduklarını ve beraber iftar sofralarına oturacaklarını ifade etti.

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER’E TAM NOT

Havran Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mahmut Çıran belediyenin bünyesinde bulunan Kocaseyit Tiyatro Topluluğunun önceki gün son provasını yaparak sahalara çıktığını söyledi. Bugünde Küçükdere mahallesinde olması beklenen tiyatro topluluğunun gösterilerinin geçtiğimiz yıllarda da beğenildiği ve oyunları ile profesyonel bir hizmet verdiği belirtildi. Hacivat ve karagöz Havran’da da var. Ramazana özgü oyunların sergilendiği kapalı pazaryerinde iftar programları ile iftar açılıyor. Havran Belediye ekipleri tarafından pamuk helva, Osmanlı macunu, elma şekeri ikramları yapılıyor. Perşembe ve cuma Pazarcıların ilçede Pazar alışverişi ile vatandaşlara hizmet vermesi edeni ile geriye kalan günlerde iftar programları düzenli olarak bu yılda gerçekleştirilecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu