GündemÖzel HaberlerSiyaset

‘EVET’ DE ‘HAYIR’ DA BU MEYDANDA

Ak Parti ve CHP Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda seçim çalışması yürüttüler. Seçim şarkılarının birbirine karıştığı meydanda vatandaşları da gülümseten kareler yaşandı. Referandum öncesi yapılan çalışmalarda ‘Evet’ de ‘Hayır’ da aynı meydanda buluştu.

 

 

 

‘Neden Hayır?’ diyen CHP’liler ile ‘Kararımız Evet’ diyen Ak Partililer Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda buluştular. 16 Nisan öncesi vatandaşlarla bire bir diyalog kuran ve ‘Evet’ in de ‘Hayır’ın da neler getireceğini anlatan iki parti üyeleri Büyükşehir MERHABA’ya konuştular.

 

16 Nisan’da Millet Karar Verecek

 

Referandum öncesi çalışmalarda renkli görüntüler de yansıyor. Dün Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda bulunan Ak Parti üyeleri, ‘Kararımız Evet’ broşürleriyle neden ‘Evet’ denilmesi gerektiğini anlatırken, CHP’liler de ‘Hayır’ çalışmasındaydı. Konuyla ilgili Büyükşehir MERHABA’ya konuşan Ak Parti Gençlik Kolları İl Sekreteri Berker Yücetürk ile Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Hüseyin Poyraz, CHP’lilerin de bulunduğu alanda seçim çalışması yapmalarının onlara daha çok şevk verdiğini anlatırken, ötekileştirmeden ve daha canlı bir seçim kampanyası yürüttüklerini belirtti. CHP eski Gençlik Kolları Başkanı Emrah Türk ise, ‘Neden Hayır?’ çalışmasını kararlılıkla sürdürdüklerini belirtirken aynı meydan da iki farklı görüşün düşmanlıktan uzak bir görüntü çizdiğini belirtti.

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu