Gündemİlçe HaberleriÖzel Haberler

EVLENEMEYEN ERKEKLERİN SORUNUNU BİR DE YILMAZ’DAN DİNLEYİN…

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz Dursunbey’de yaptığı konuşmada evlenemeyen erkekler için ne dedi?

 

KENDİNİZE BAKIN…

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz Dursunbey’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi ve partililerle buluştu. Sıradışı konuşmaları ile dikkat çekti. “Öz bakımı arttıracaksınız” diyen Karesi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz Dursunbey’de yaptığı konuşmada evlenemeyen erkeklere gönderme yaptı. Sizde bunun için birşeyler yapmalı kendinize bakmalı ve öz bakımı arttırmalısınız” dedi.

Ben kendimi ülkeme karşı mesul hissediyorum diyen Başkan Yılmaz, “ 2019-2024 seçim projemizi yaptık Topyekün kalkınma diyor ve desteğinizi bekliyoruz. Dursunbey’in rakipleri var Bigadiç ve Kepsut buraları geçeceğiz. Biz sizi mahcup etmeyeceğiz ve arkanızdayız.”dedi.Konuşmasında, “Balıkesir insanların yaşamak istediği bir yer olmalı sadece merkez mi? Elbette ki hayır Dursunbey’in köyleri de öyle.5 sene belediye başkanlığı yaptım. Cumhurbaşkanımızda görev tevdi etti sizlerde sahip çıkacaksınız. Kriz dönemlerini çok iyi biliyorum. e muhtıralar…İnsanların yüzde 62 si sigortalı ile şimdi yüzde 99’u sigortalı.”ifadelerine yer verdi.Konuşmaların ardından çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Başkan Yılmaz Dursunbey Çınarlıpınar’da faaliyet gösteren Misya Giyim Tekstil Fabrikası’nı ziyaret etti ve bilgiler aldı. Balıkesir üreten bir şehir. Şehrimizin üretim gücünü ve istihdam alanlarını çoğaltacak projelerimizle ekonomik anlamda daha GüçlüBalıkesir’i inşa edeceğiz”dedi.Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu