GündemTürkiye Gündemi

FAKIBABA DUA İSTEDİ

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, kırmızı et konusunda üreticinin ve tüketicinin memnun olacağı bir sistem üzerinde çalıştıklarını belirterek, “4 aylık planımızı yaptık” dedi. Fakıbaba, bu konuda dua beklediklerini de belirtti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde İlören mahallesinde çadırda yaşayan tarım işçilerini ziyaret etti. Gazetecilerin et fiyatları ile ilgili sorularını yanıtlayan Fakıbaba, bu konuda 2017 için 4 aylık plan yaptıklarını belirterek, et fiyatlarıyla ilgili bir şey söylemeyeceğini kaydetti.

‘İyi Şeyler Olacak’

Üreticinin ve tüketicinin mutlu olacağı bir sistem üzerinde çalıştıklarını söyleyen Fakıbaba, şunları kaydetti: “Biz planlı çalışırız. Halkımız bana iki, iki buçuk ay müsaade etsin. İyi şeyler ortaya çıkarsa tabii ki alkışı hak etmiş oluruz. Kötü olursa da başta ben çok üzülürüm. Fakat başarısızlığı kabul etmeyen bir kişiliğim var. Arkadaşlarımızın duasını istiyoruz. Samimi bir şekilde çalışarak ‘kazan-kazan’ sistemiyle üreticinin de tüketicinin de mutlu olmasını sağlamak ilk hedefimiz. Şu an insanlarımızın hepsi mutlu mu? Değil. Bunu ben çok iyi biliyorum. Fakat herkesin mutlu olabileceği planlamalarımız var. 4 aylık planımızı yaptık. İnşallah başarılı olacağız.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu