Gündem

Farkımız “vizyon” dedi

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile çalışmaktan onur ve duyduklarını belirten Karesili Muhtarlar, “Yücel Yılmaz ile ilkleri yaşadık. Karesi’nin sportif, kültürel ve sosyal tüm çalışmaları fark yaratıyor ve örnek oluyor” açıklamasında bulundular.

Karesili Muhtarlar Başkan Yücel Yılmazı makamında ziyaret etti. Ziyarette; Paşaalanı Mahallesi Muhtarı Salih Zengin, Eski Kuyumcular Mahallesi Muhtarı Abdullah Küçükoğlu, 2’nci Sakarya Mahallesi Muhtarı Türkan Gökgül, Kayabey Mahallesi Muhtarı Bilgi Sevinç ve Karacaören Mahalle Muhtarı Harun Gökdeniz katıldı. Muhtarlar ve Başkan Yılmaz ziyarette Karesi Belediyesi’nin çalışmalarından bahsettiler.

BİZ MUHTARLARDAN YANA ŞANSLIYIZ

Karesi’nin 70 muhtarı ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarına vurgu yaparak sözlerine başlayan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Muhtarlarımızla beraber sosyal ve kültürel alanlarda çok güzel çalışmalara imza attık. Şehrin fiziki değişimlerinde de katılımcı belediyecilik gereği güzel uygulamaları muhtarlımızın da tavsiyeleri doğrultusunda istişare ede ede halkımızla hep beraber yaptık. Bugün görüyoruz ki karşılıklı memnuniyetler çok üst düzeyde. Yaptığımız çalışmalarla yılların belediyelerine hep birlikte örnek oluyoruz. Çünkü planlı ve sistematik bir şekilde çalışıyor, dengemizi iyi kuruyoruz. Bizler şehirle ilgili dertlendik, eşit bir şekilde Karesi’nin her bir noktasına hizmet veriyoruz. İster 5 haneli bir yerin isterse 10 bin haneli bir yerin muhtarı olun. Bütün muhtarlarımız bizim için çok değerli” dedi.

“BİZ SİZİNLE İLKLERİ YAŞADIK”

Karesili muhtarların şanslı olduğunu belirten Paşaalanı Muhtarı Salih Zengin “Biz sizinle çalışmaktan çok onur duyuyoruz. Sizin gibi bir başkanla çalışmaktan da çok büyük zevk alıyoruz. Biz sizinle ilkleri yaşadık. Yurtdışına çıkmak bizlerin hayali bile değildi. Yurtdışına götürdünüz, oradaki belediyecilikle ile buradaki belediyeciliği görme şanımız oldu. Karesi Belediyesi’nin her alandaki farkı fark ediliyor. Kim ne derse desin Karesi Belediyesi ve Karesi İlçesi her şeyi ile her alanda farklı. Bu farklılıklar sadece yol vs değil. Kültürel, sportif faaliyetler, devlet kurumları ile birlikte çalışmalarınız da örnek çalışmalar” dedi.

BU DÖNEMDEKİ HİZMET
HİÇ BİR DÖNEMDE OLMADI

Eski Kuyumcular Mahallesi Muhtarı Abdullah Küçükoğlu, “Yücel Başkanımız ben kendisini yakalayamıyorum. Bir bakıyorsunuz burada, bir bakıyorsunuz orada. Bir dakika bile durmuyor sürekli koşup çalışıyor” dedi. Eğitime yapılan yatırımları nokta atışı olarak değerlendiren 2’nci Sakarya Mahallesi Muhtarı Türkan Gökgül,” Daha önceleri okul bahçeleri çocuklar açısından uygun değildi. Şimdi bahçeler pırıl pırıl oldu, çocuklarımız rahatlıkla oynayıp spor yapabiliyorlar. Çocuklarımız ve velilerimiz sizi çocukların başkanı olarak görüyor. Bu güne kadar hiç bir belediye sizin yaptığınız dokunuşları yapmadı” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu