GündemSiyasetTürkiye Gündemi

“FERİŞTAHIN GELSE AÇIĞIMI BULAMAZ”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu geldi SSK’yı batırdı dediler defalarca. Ben Genel Müdürlük yaparken batırmışım. 16 yıldır iktidardalar ne zaman canını acıtsam ey Kılıçdaroğlu sen SSK’yı batırdın der. Hadi ben batırdım, sen niye düzeltiyorsun. Ben bürokratım yasalar ne ise onu yaparım. Bir ordu müfettiş görevlendirdiler bir açığımı bulmak için. Senin feriştahın gelse açığımı bulamaz.

“MANİPÜLASYON VARSA YARGIYA TESLİM ET”

Kızılcahamam’da bir toplantı yapıyorlar. Erdoğan, ‘Özel sektörümüzün bu krizi fırsata çevireceğine inanıyorum’ diyor. 18 dakika sonra ‘Türkiye’de ekonomik kriz yok manipülasyon var’ diyor. Ne diyeyim, fırıldak bile bu kadar hızlı dönemez. Bu dış güçler kim diye sordum. Manipülasyon yapılıyorsa yakala yargıya teslim et. Şimdi esnaf stokçuluk yapıyor diye vatandaşın ihbar etmesini istiyorlar. Kriz yokmuş, bu bölümü doğru, sarayda kriz yok. Sarayda her şey mükemmel. Sarayda kriz yok, beslemelerinde kriz yok. Kim bunlar dolarla ihale alanlar. Dolar ne kadar yükselirse adamın keyfi yerine geliyor.

CEMAL KAŞIKÇI AÇIKLAMASI

Bir gazeteci Suudi Arabistan’ın başkonsolosluğuna gidiyor, çıkamıyor. Rivayetler çok. Trump Amerika’dan yüksek sesle bağırıyor. Bir yabancı gazeteciyi koruyamıyorsan onun güvenliğini sağlayamıyorsan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nden söz edilebilir mi? Cemal Kaşıkçı ne oldu kimse bilmiyor. Öldürüldüğü konusunda kesin rivayetler var. Cemal Kaşıkçı’nın konsolosluğa gidişiyle ilgili görüntüyü yabancı bir haber ajansı yayınlıyor. Suudi Arabistan ile ilişkilerimizi gözden geçirmeliyiz. Sorumlular yargıya teslim edilmeli. Dokunulmazlığı olanların sınırdışı edilmesi lazım. Bunu yapabilirler mi göreceğiz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu