Gündem

FETÖ’NÜN BALIKESİR’DEKİ KASALARI

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün yurtdışında bulunan okullarına ve şirketlerine Balıkesir’den para gönderdikleri tespit edilen 19 örgüt üyesi tespit edildi. Adreslere eş zamanlı yapılan baskında 3 şüpheli gözaltına alınırken 1 şüphelinin yurtdışında olduğu tespit edildi.

Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması Silahlı Terör Örgütünün yapılan operasyon ve araştırmalar sonucu yurtdışında bulunan okullarına ve şirketlerine Balıkesir’den para gönderdikleri tespit edilen 19 örgüt üyesi hakkında işlem başlatıldı. Bu şüphelilerden 15’i hakkında devam eden soruşturmalar olduğu anlaşılırken 4 şüphelinin ise Balıkesir’de ikamet ettikleri tespit edildi.

EŞ ZAMANLI OPERASYON

Hakkında soruşturma bulunmayan 4 şüphelinin Balıkesir ve Ankara’da bulunan adreslerine dün sabahın ilk ışıklarıyla eşzamanlı operasyon düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerinde eş zamanlı yapılan operasyonda 3 şüpheli gözaltına alınırken 1 şüphelinin ise yurtdışında bulunduğu anlaşıldı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu