ÇocukçaGündem

“Film İzlemeyi Çok Seviyoruz”

Sinemada film izlemeyi çok sevdiklerini söyleyen çocuklar, en sevdikleri filmleri anlattılar. Öğrenciler, sinema atmosferinin farklı ve güzel olduğunu ifade ettiler.

 

 

Altıeylül Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile organize edilen sinema günlerine katılan öğrenciler, sinemada film izledikleri için mutlu olduklarını söylediler. En sevdikleri filmlerden bahseden öğrenciler, duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

 

Mehmet Can: Ben film izlemeyi çok seviyorum. Evde, televizyonda izliyorum ama sinema ortamı çok farklı. Sinemadayken filmleri izlemek, patlamış mısır yemek çok güzel oluyor. Ailemle ve ya arkadaşlarımla da sinemaya gitmişsem çok mutlu olurum. Mesela Altıeylül Belediyesi’nin katkılarıyla sınıf arkadaşlarımla birlikte sinemaya geldik ve çok eğlendik. Ben çok mutlu oldum. Mısırlarımızı ve sularımızı alıp film izledik. Eğlenceli vakit geçirdik. Çok güzeldi. Çanakkale filmini izledik. Tarihimizi hatırladık ve duygulandık. Ben zaten en çok tarihi filmleri seviyorum.

 

Yusuf: Sinemayı çok seviyorum. Kocaman sinema salonunda ve ekranda filmleri izlemek beni çok mutlu ediyor. Patlamış mısır ve suyu da alıp, arkadaşlarımla birlikte film izlemeye bayılıyorum. Altıeylül Belediyesi katkılarıyla yapılan sinema günlerinde birbirinden güzel filmleri izlemek beni çok mutlu etti. Özellikle arkadaşlarımla birlikte olmak. Onlarla güzel filmler izlemek çok keyifliydi. Çanakkale filmini izledik ve çok eğlendik. Keyifli zaman geçirdik. Ben en çok tarihi filmleri izlemeyi seviyorum. Hem çok keyifli oluyor hem de bize tarihimizi anlatıyor. Merak ettiğim pek çok tarihi olaya ışık tutuyor.

 

Ali:  Film izlemek benim boş zamanlarımı değerlendirdiğim en güzel hobilerden. Kendi ilgi alanıma göre seçtiğim filmleri izliyorum. Daha çok yerli yapım filmleri izliyorum. Bizim dilimizde ve bizim kültürümüzü anlatan filmler. Bunun yanı sıra belgesel tadındaki tarihi filmler de çok güzel. Bu filmleri sinemada izlemek ise oldukça keyifli. Altıeylül Belediyesi tarafından organize edilen sinema günlerini ben çok sevdim. Hem sevdiğim filmleri izleme şansım oldu hem de arkadaşlarımla birlikte güzel zaman geçirdim. Benim için unutulmayacak bir gündü.

 

Erkan:   Ben film izlemeyi çok seviyorum. Daha çok tarihi ve fantastik filmleri seviyorum. İlgimi çeken filmler olduğunda izlemeye bayılıyorum. Arkadaşlarımla sinemada film izlemek ise çok keyifli. Genellikle Türk yapımı ve komedi filmlerini izliyorum. Film izlemek keyifli olduğu kadar öğretici de. Pek çok film ile birlikte yeni bilgiler ediniyoruz. Yaşama ve hayata dair pek çok konuda bilgi sahibi oluyoruz. Hayata bakışımız değişiyor. Filmlerin kendi içinde eğlenceli bir dünyası var.

 

Berk:  Ben film izlemeyi çok seviyorum ama arkadaşlarımla birlikte film izlemek daha keyifli. Bunun için de sinemaya gitmek oldukça güzel oluyor.  Ben fantastik ve komedi filmlerini seviyorum. Recep İvedik filmi oldukça güzel. Onu sabırsızlıkla bekliyorum.

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu