ÇocukçaGündem

Filmlerin en komik hali

FİLMLERİN EN KOMİK HALİ

 

Film izlemek, hayal dünyasını geliştireceği gibi pek çok yararlı bilgi edinilmesine de katkı sağlıyor. Film izlemeyi çok sevdiklerini söyleyen çocuklar ise en sevdikleri film türlerini anlattılar.

 

Birbirinden çeşitli film türleri hayal dünyamızı geliştirirken, pek çok konuda yepyeni bilgilere erişmemizi sağlıyor. Uzun emeklerle çekilen fantastik, bilim kurgu, tarihi ve biyografik filmlerin yanı sıra sınırsız bir hayal gücünün ürünleri olan çizgi filmler de en çok tercih edilen ve izlenen filmler arasında yerini alıyor. Film izlemeyi çok sevdiklerini söyleyen çocuklar ise ilgi alanlarına göre beğendikleri film türlerini anlattılar.

 

Muhammet Sezen: Ben film izlemeyi çok seviyorum. Film türleri birbirinden güzel ve farklı konuları işliyor. Özellikle biyografi türündeki filmleri izlemeyi tercih ediyorum. Çünkü gerçeklik payları yüksek ve merak ettiğim insanların hayatlarını anlatıyor filmler. O filmleri izleyip tarihe ışık tutmayı seviyorum. Tarihte yaşayan ünlü kişilerin hayatlarına dair detayları öğrenmek beni mutlu ediyor. Film izlemek bize yepyeni ve birbirinden güzel kazanımlar sağlıyor. Öncelikle yeni bilgiler öğrenmemizi sağlarken ufkumuzun da genişlemesine yardımcı oluyor.

 

Buket Dere: Filmlerin dünyasında bambaşka bir hayat var. Var olan öyküler birbirinden farklı ve güzel bir şekilde izleyici ile buluşuyor. Bilim kurgu, fantastik ve tarihi filmler benim çok ilgimi çekiyor. Genellikle komedi filmlerini izlemeyi de tercih ediyorum. Çünkü filmlerin ruhuna ve büyüsüne kendimi bırakıyorum. Küçük yaşlarda çizgi filmler izlemeyi çok severdim. Birbirinden güzel çizgi filmler sayesinde hem hayal gücümü geliştirir hem de eğlenirdim. Bugs Bunny, Tom ve Jerry, Şirinler gibi çizgi filmlerini izlerdim. Bunlar oldukça güzel.

 

Yusuf Şengün: Benim en sevdiğim hobilerden birisi de film izlemek. Film izleyerek hem pek çok yeni bilgi öğreniyor ve hiç gitmediğim yerlere gitmiş kadar bilgi sahibi oluyorum. Hem de yeni bilgiler edinebiliyorum. Küçük yaşlarımdan itibaren izlediğim çizgi filmler beni eğlendirdiği ve komik halleriyle de güldürürdü. Ondan sonra bilim kurgu ve fantastik filmleri izlemeye başladım. Bu filmler de oldukça enteresan ama bir o kadar da güzel filmler. Harry Potter ile en fazla tercih edilen bilim kurgu filmleri Yüzüklerin Efendisi ile devam etti. Filmlerle ilgili herşey çok ilgimi çekiyor.

 

Gülcan Nehir: Ben film izlemeyi çok seviyorum. Film izleyerek hem vaktimi dolu dolu geçiriyorum hem de yeni şeyler öğreniyorum. En fazla sevdiğim filmler komedi ya da bilim kurgu filmleri oluyor. Günün boş zamanlarında ve ya kendimi mutlu etmek istediğim zamanlarda sevdiğim bir filmi açık izliyorum. Harry Potter, Yüzüklerin Efendisi en sevdiğim filmler arasında. Özellikle kışın soğuk zamanlarında evde olup film izlemenin keyfi anlatılamaz.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu