Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Firari şüpheli kim?

Balıkesir merkezli olarak Çanakkale ve Malatya illerinde düzenlenen operasyonlarda FETÖ’cü 8 astsubay ve 2 asker mahrem imamı yakalandı. Firari 1 şüpheli daha aranıyor.
Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün koordinesinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütünün mahrem asker imamı olduğu değerlendirilen 2 kişi ile 9 astsubay olmak üzere aranan 11 kişiden 10’u yakalandı.
Balıkesir Valiliğinden verilen bilgiye göre, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerinin Çanakkale ve Malatya illerinde yaptığı eş zamanlı operasyonlarda şüpheli 9 astsubaydan 1’i ihraç, 3’ü açıkta, 5’inin ise aktif olarak görevde bulunduğu bildirildi. Soruşturma kapsamındaki 3 astsubayın ankesörlü telefonlardan periyodik aralıklarla ardışık olarak arandıklarını, ayrıca 2 kişinin de mahrem asker imamı olarak tespit edildiği bilgisine ulaşıldı. Balıkesir merkezli olarak Çanakkale ve Malatya’da düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda firari olan 1 şüphelinin de yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu