İlçe HaberleriDünyadan Haberler

FOTOĞRAF AVCILARI FİNALLE SON BULDU

Öğrenci fotoğraflarının farklı konular üzerinde yarıştığı “Havran Fotoğraf Avcıları” yarışması düzenlenen final töreniyle sona erdi.

Havran Kaymakamlığı ve Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen ve üç ay boyunca öğrenci fotoğraflarının farklı konular üzerinde yarıştığı “Havran Fotoğraf Avcıları” yarışması düzenlenen final töreniyle ve sergiyle sona erdi.

Final Törenine Havran Kaymakamı Şeref Aydın, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu, Havran Kurum Amirleri, Okul Müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Jüri üyelerine ve yarışmaya sponsor olan kurum müdürüne desteklerinden dolayı Havran Kaymakamı Şeref Aydın tarafından teşekkür plaketi verildi. Akabinde Okul Müdürlerine öğrencilerini yarışmaya yönlendirdikleri ve katılım sağlanması konusunda göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy tarafından katılım belgeleri takdim edildi.

Havran Kaymakamı Şeref Aydın ve Başkan Ersoy yarışmaya gösterilen ilgi ve özenden dolayı emeği geçenlere teşekkür ederken bu tip yarışmaların Havran’ da sanat gündemi oluşturacağına ve sosyal ve kültürel gelişimde etkili olacağını belirttiler. Daha sonra Kurum Amirleri yarışma boyunca dereceye giren öğrencilere teşekkür belgelerini verdikten sonra öğrencilerin eserleri sinevizyon gösterisiyle programı takip edenlerin beğenisine sunuldu.

Serap Tetik Acar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu