GündemGörüntülü Haberler

‘FUTBOL’ KONUŞULDU

ESKİ KAPTAN OĞUZ ÇETİN: “4 BÜYÜK TAKIMIN BAŞINDA YERLİ TEKNİK DİREKTÖR OLMASI BÜYÜK ŞANS”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Türk futbolunun emektar isimlerinden Fenerbahçe ve milli takımın eski kaptanı Oğuz Çetin ve usta spiker Yasin Dallı’yı sporseverlerle buluşturdu.

YERLİLER BÜYÜK ŞANS
Fenerbahçe ve milli takımın eski kaptanı Oğuz Çetin, ligdeki 4 büyüklerin yerli teknik direktörler tarafından yönetilmesinin önemli olduğunu söyledi. Aykut Kocaman’a da sahip çıkan Çetin, Fenerbahçe’nin 21. Haftada dimdik ayakta durmasındaki en önemli faktörün Aykut Kocaman olduğunu ifade etti. Riskli maçlardaki puan kayıplarının takımı, kulübü büyük bir kaosa sürükleyebileceğini anlatan Oğuz Çetin, “Futbolun içinde teknik direktörler son derece önemli görevler alıyorlar. Doğruları, hataları çok belirleyici oluyor. Sezonun gidişatını belirliyor. O yüzden ligdeki dört büyüklerin başında yerli teknik adamlar var. Bu büyük bir şans” dedi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’a sahip çıkan eski kaptan Çetin, “Konu Fenerbahçe olunca Aykut Hoca faktörü çok önemli. Bugün Fenerbahçe 21. hafta sonunda dimdik ayakta durabiliyorsa, Başakşehir’i yenerek 41 puana çıktıysa.. Kaldı ki bu yıl seçim senesi; 20 yıldır Fenerbahçe’yi yöneten değerli bir isim ve Ali Koç gibi çok güçlü bir rakip var. Bu riskli maçlarda en ufak bir puan kaybı kulübü kaosa sürükleyecekken Aykut Hoca faktörü ortaya çıkıyor” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu