GündemÇocukçaEğitimSpor

FUTBOL OYNAMAYI SEVEN MİNİKLER

Sevgili çocuklar spor yapmayı seviyor musunuz? Öyleyse ‘Çocukça’ sayfamızda konuk ettiğimiz Beşiktaş Futbol Okulu öğrencilerine kulak vermeye hazır mısınız? Beşiktaş alt yapısına davet edilen Berk Terzioğlu ve arkadaşları eğlenceli futbol maceralarını sizlerle pay

Bu çocuklar futbol oynamayı çok seviyorlar. Küçük yaşlardan itibaren spor yapan öğrenciler, iyi bir sporcu olabilmek adına düzenli beslenme, uyku ve planlı çalışmanın da önemli olduğunu söylediler. Hatta bu okulda yer alan kaleci Berk Terzioğlu, Beşiktaş altyapısına davet edildi. Onun bu başarısını değerlendiren Beşiktaş Futbol Okulu Sahibi Musa Karaoğlan ve Antrenör babası Ali Terzioğlu, spor yapan çocuklara başarının anahtarının disiplinli çalışmak olduğunu söylediler.

Berk Terzioğlu: Ben futbol oynamayı çok seviyorum. En büyük hedefim Beşiktaş’ta oynamaktı. Alt yapıya davet edildim. Çok mutluyum. Çok disiplinli çalışarak, antrenmanlarımı aksatmayarak alt yapıya alındım. İlerde çok güzel yerlere gelmek istiyorum. Bize olan emeği için Musa Hocam ve babama teşekkür ediyorum.

Mert Doruk Özer: Ben Yarış Ortaokulu’na gidiyorum. Futbol oynamayı çok seviyorum. Ben ilerde Beşiktaş Takımı’nda oynamak istiyorum. Bunun için de çok ve disiplinli çalışıyorum. Futbol çok zevkli bir spor.
Mehmet Ercan: Ben futbol oynamayı çok seviyorum. İlerde Beşiktaş’ta oynamak istiyorum. Çok başarılı bir futbolcu olup başarılı yerlere gelmek istiyorum.

Kazım Karabulut: Kuvayi Milliye Ortaokulu’nda okuyorum. Antrenmanlar ve maçlar yapıyoruz. Çok güzel oluyor. Hedefim ilerde çok başarılı bir futbolcu olmak. Maçlarda iyi oynamak ve başarılı performanslar sergilemek.
Ferhat Mercan: Ben İz Koleji’ne gidiyorum. İlerde başarılı bir futbolcu olup futbolcu olmak istiyorum. Futbol oynayanlara tavsiyem ise bol bol çalışmaları ve tekrar yapmaları. Ne kadar çok antrenman yaparlarsa o kadar başarılı olurlar.

Sude Naz Deligöz: Ben Yarış Ortaokulu’nda okuyorum. Ben çok küçük yaşlarımdan beri futbol oynuyorum. Teyzemle birlikte büyüdüm. Onunda iki oğlu vardı. Onlarla futbol oynardık. Ben daha önce futbol oynuyordum bir kulüpte ama orada erkekler beni anlamıyorlardı. Şimdi burada olduğum için çok mutluyum.

Erol Çakır: Ben futbol oynamayı çok seviyorum. Musa Hocamızın kurduğu alt yapıda çok güzel antrenmanlar yapıyoruz. İleride çok başarılı bir futbolcu olmak istiyorum.

Musa Karaoğlan: Birşeyi isterseniz mutlaka yolunu bulursunuz. İstemezseniz de bahanesini bulursunuz. Biz bahane değil çalışmaktan yanayız. Çalışarak bu zamanlara geldik. Şu anda takip edilen 5 tane öğrencimiz var. Beşiktaş tarafından izleniyor. Kararları yine hocalarımız verecek. Ben Beşiktaş’ta oynayacak olan öğrencimiz Berk Terzioğlu’nu tebrik ediyorum. Çok çalıştı ve başardı. Tüm öğrenciler de eğer isterlerse başarırlar.

Ali Terzioğlu: Oğlum Berk Terzioğlu, Beşiktaş alt yapısında oynayacak. O çok çalıştı. Kaleci olduğu için antrenmanlarda başarılı performanslar gösterdi. Uyku, beslenme, kondisyon ve disiplinli çalışma ile başarıyı yakaladı. Bu sene Belçika’ya gidip geldi. Turnuvalara katıldı. Onların da olumlu etkileri oldu. Hazırlık maçlarına da katılarak sürekli hazırlıklarına devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu