GündemGörüntülü Haberler

Gazetecilerden polislere sahte bomba ihbarlı kutlama

Balıkesir’de görev yapan gazeteciler 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla polisler için sürpriz yaptı. Sahte bombalı paket hazırlayan ve ihbar eden gazeteciler Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile birlikte bölgeye intikal ederek önlem alan ekiplerin günlerini pasta ile kutladılar.

10 Nisan Polis Haftası dolayısı ile Balıkesir’deki Gazeteciler sürpriz hazırladı. Polisi arayarak şüpheli paket ihbarı yapan Gazeteciler, Altıeylül Mahallesi Keçeci Sokak’ta bulunan otopark önüne ekip istediler. Şüpheli paketin olduğu cadde üzerine gelen onlarca ekip çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Balıkesir İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in de geldiği olay yerinde yeteri sayıda polisin toplandığını gören gazeteciler pasta getirerek, Polis Haftasını kutladı. Polisler şaşkınlıklarını gizleyemezken, yapılan bu anlamı etkinlikten dolayı mutlu olduklarını belirttiler.

HER ZAMAN BİRLİKTE

Gazetecilere teşekkür eden Balıkesir İl Emniyet Müdürü Cengiz  Zeybek, gazeteciler ile her zaman sahada birlikte olduklarını söyledi. Polisler için anlamlı olan günlerinde unutulmamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Zeybek, “Aslında sizlerin de günü kutlu olsun, çünkü hepimizin günü. Sizler polis muhabirisiniz. Her zaman birlikteyiz alanda ve sahada. Böyle bir günde böyle bir sürpriz de çok güzel oldu. Hep birlikte olmak bizi mutlu etti.  Çok teşekkür ediyorum” dedi.

GEREĞİ YAPILDI

Olay yerine gelen ilk gelen Yunus ekiplerinden polis memuru İskender Aydın ise yapılan sürprize teşekkür ederek “Olaya hızlı bir şekilde intikal sağladık. Elimizdeki işi bırakarak, gereken tedbiri aldık. Konunun gereği yapıldı. Yunuslar, Asayiş ekipleri ve polisler her zaman halkımızın emrinde, hizmetinde. Bu da sürpriz oldu bizim için. Bizim günümüzü unutmadığınız için teşekkür ederiz hepinize, çok sağ olun” diye konuştu.

Ardından gazeteciler ve polisler pastayı keserek hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu