GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Gazetelerin Resmi İlanları Kesilmeyecek

Gazetelerin Resmi İlanları Kesilmeyecek

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan bugün AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül ile yaptığı görüşmeler neticesinde; Resmi ilanlar ulusal ve yerel gazetelerde yayınlanmaya devam edecek.

1 Ekim’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunulan ve kabul edilen “Vergi Usul Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” ile Maliye Bakanlığı’nca verilen bazı resmi ilanların artık gazetelerde yayımlanmaması Plan ve Bütçe Komisyonundan geçmişti. Maliye Bakanlığı’nın bu teklifi ulusal ve yerel gazeteleri zor durumda bırakacaktı.

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan bugün AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül ile yapmış olduğu görüşmeler neticesinde ayrıca Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçen teklif, TBMM Genel Kurulu’nda çıkarılmıştır.

Konuyla ilgili açıklama yapan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, “Ulusal ve ayrıca yerel gazeteler bu teklifin çıkarılmasıyla birlikte rahat bir nefes almıştır. Emekleri geçen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül’e teşekkür ederiz. Cumhur ittifakımızın bu desteği neticesinde alınan kararla ulusal ve yerel gazeteler rahat nefes almıştır. Ülkemizdeki tüm ulusal ve yerel gazeteler adına Cumhur İttifakımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Alınan bu kararın ulusal ve ayrıca yerel gazetelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu