Gündemİlçe HaberleriSiyaset

GENÇER, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık’ta sosyal demokrat belediyeciliğin tüm gereklerini yerine getirdiğini söyledi. Eşi Yasemin Gençer, başkan yardımcıları Gökay Bacan ve İbrahim Mühürdaroğlu, belediye meclis üyeleri Ahmet Erkal, Salman Kayran, Dilek Saraçoğlu, Şakir Sakarya, Fikri Çalık, Hüseyin barış ve Fahri Güren ile birlikte CHP Ayvalık İlçe binasına gelen Başkan Gençer, davul zurna ve destekçilerinin coşkulu tezahüratları ile karşılandı. Ayvalık belediyesinden edinilen bilgiye göre Sokak girişinde CHP Gençlik Kolu tarafından kırmızı karanfillerle karşılanan ve meşaleler arasından alkışlar eşliğinde geçerek parti binasına giren Başkan Gençer, adaylık başvuru dosyasını CHP ilçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı’ya sundu.

“5 YIL ÖNCE BU SOKAKLARDA YOLA ÇIKMIŞTIK”

Ayvalık’a sevgiyle hizmet etmek için yola çıktığını, siyasetin en büyük amacının halka hizmet olduğunu ifade eden Gençer, “4.5 yılı bitirdik 5’nci yılımıza giriyoruz. Bugün burada gördüğüm arkadaşlarla, 5 yıl önce aday olduğumda yine bu sokaktan beraber yola çıkmıştık. Hiç biri kaybolmamış, üstüne koyarak bugün burada olmuş. Demek ki iyi bir şeyler yaptık am şimdi ne yaptığımın çok önemi yok. Bir şey yaptık hep beraber onu sizinle paylaşmak istiyorum; Ayvalık Belediye Başkanı olduğum günden belediye meclis üyelerimle beraber çok önemli, Türkiye’nin incisi bir kentin görevini gururla sizden aldık. Bu süre içerisinde özellikle Pateriça’da sit alanları ve zeytin alanlarında denizde ve köylerde maden aramalarında bu arkadaşlarımla ben dimdik durduk. Seçilmiş insanların görevleri belli bir süredir ama o şehirde yaşarlar. İşte biz bu şehirde göreve devam etmesek bile alnımız ak, başımız dik olacak. Yaptığımız en önemli şey buydu. O baronlara biz yenik düşmedik. Dimdik durduk karşılarında. O ahlaksız tekliflerine, zeytin ağacını yok etmelerine, maden aramalarına, her şeye hep birlikte karşılık verdik. Bu gücü önce örgütümüzden ve bize inanan Ayvalıklılardan aldık” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu