GündemEğitimSiyaset

GENÇLER ENGELSİZ KAHVALTIDA

AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı M.Zahid Bayram ve yönetim kurulu üyeleri , 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Bigadiç kaymakamlığı ve bigadiç belediyesinin koordinesinde gerçekleşen kahvaltıya katıldı.

Partili gençler Kahvaltının ardından Özel Can Sevgi Bağları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine ve Özel Derneğim Rehabilitasyon merkezine ziyarette bulunan ekip eğitim gören engelli çocukları ziyaret ederek beraberinde getirdikleri hediye ve karanfilleri dağıttı.Ziyaret esnasında, Bugünün özel bir gün olduğunu dile getiren Bayram;‘’bugün bizler AK Gençlik olarak Hayatı umut ve inançlarıyla güzelleştiren, destekleriyle gücümüze güç katan engelli vatandaşlarımızla bir araya geldik. Gerçek engel ancak yüreklerde olur ve tüm engeller Sevgi ile aşılır.

Bu nedenle bizlerde AK Gençlik olarak toplumsal sorumluluğumuzun öneminin farkındayız ve çalışmalarımızı bu amaçla yürütüyoruz. Toplumda barış, huzur ve refahın sağlanması, engellerin aşılması için özel çocukların her zaman yanında olacağız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Devletimizin desteği ile de engelli bireylerimizin imkanları her geçen gün iyileştiriliyor. Bizler de bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerde kardeşlerimizin mutluluğuna şahit olduk ve onların yanında olmaya devam edeceğiz.’’ Dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu