GündemSpor

GENÇLERE TAŞ ÇIKARDILAR

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Kulübünün destekleriyle Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde Mini Golf Turnuvası düzenlendi . Vali Ersin Yazıcı’nın da katıldığı turnuvada Huzurevi  sakinleri gençlere taş çıkardı.

Mini Golf tanıtım organizasyonun devamı, pilot il olarak seçilen Balıkesir’de devam etti. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile  Gençlik ve Spor Kulübünün destekleriyle, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde Mini Golf turnuvası düzenlendi. Samsun, Manisa, Bursa  gibi Türkiye’nin dört bir yanından 12 Huzurevi ve 1 ÇEKOM olmak üzere toplam 120 konuk ve personel Mini Golf turnuvasına katıldı.

Kıran Kırana Mücadele

Yapılan turnuvada Bocce ve Mini Golf sporcuları kıyasıya mücadeleler verirken, turnuva şampiyonları da gösterileriyle göz doldurdular. Yapılan turnuvanın ardından Vali Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fahri Konuk ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Çakar, açılan resim sergisini gezdiler. Fethiye Yetişkin Gençler Bocce Ligi Finallerinde çekilen fotoğraflardan derlenen panaromik fotoğraf sergisinin ardından Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği bölümü öğrencileri tarafından müzik dinletisi sunuldu.

Bocce’de Kimse Vali’yi Geçemedi

Spor ile uğraşan Huzurevi sakinlerini hayranlıkla izlediğini dile getiren Vali Ersin Yazıcı, Bocce ve Mini Golf oyunu oynayanları tek tek tebrik ettiğini dile getirdi. Bocce sahasında iki grup halinde Bocce oynanırken, temsili maçta Vali Ersin Yazıcı, topu en uzağa atarak takımını galibiyete taşıdı.

Vali Yazıcı Golf’te O Teyzeye Yenildi

Mini Golf oynayarak çeşitli parkurda denemeler yapan Vali Ersin Yazıcı, bu defa en iyi Mini Golf oyuncusu teyzeye yenildi. Huzurevi sakinleri, başarılı performanslarıyla göz doldururken, ilk dörde girenlere madalyaları Vali Ersin Yazıcı tarafından verildi.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu